جان بولتون: تصور نمی‌کنم برجام اصلاح‌پذیر باشد

يکشنبه 5 فروردين 1397
22:57
جان بولتون: تصور نمی‌کنم برجام اصلاح‌پذیر باشد «جان بولتون» در اولین مصاحبه بعد از معرفی توسط رئیس‌جمهور آمریکا به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته که تصور نمی‌کند برجام اصلاح‌پذیر باشد.

العالم ـ آمریکا

«جان بولتون» که به تازگی از سوی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای تصدی سمت مشاور امنیت ملی کاخ سفید معرفی شده در اولین مصاحبه‌ بعد از این انتصاب درباره توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 (برجام) اظهار نظر کرده است.

او در مصاحبه‌ای با رادیو New York AM 970 درباره برجام گفته، «کاملا با ارزیابی رئیس‌جمهور درباره این توافق موافق هستم و تصور نمی‌کنم که این توافق از طریق مذاکراتی که با اروپایی‌ها داشته‌ایم، اصلاح‌پذیر باشد.»

بولتون خاطرنشان کرده، «گاهی باید با واقعیت روبرو شد و پذیرفت که این توافق، همانطور که رئیس‌جمهور هم گفت، از همان ابتدا توافق بدی بوده است و بهتر نمی‌شود. او احتمالا اواسط "می" تصمیم نهایی‌اش را در این مورد اتخاذ می‌کند. این هم یکی دیگر از موضوعاتی است که زمانی که وارد کاخ سفید شوم، سخت روی آن کار خواهیم کرد.»

به گزارش فارس، «دونالد ترامپ» روز جمعه ۲۲ دی‌ماه توافق هسته‌ای ایران را «فاجعه‌بار» خواند. او رفع تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را تمدید اما تهدید کرد ممکن است این آخرین بار باشد که این کار را انجام می‌دهد.

رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرد در صورتی که نمایندگان کنگره و دولت‌های اروپایی برای «اصلاح معایب فاجعه‌بار» آن اقدام نکنند او در موعد بعدی تعلیق تحریم‌ها (۱۲۰ روز بعد) آمریکا را از برجام خارج خواهد کرد.

آینده برجام با تغییرات جدید ترامپ در کابینه بیش از هر زمان دیگر مبهم شده و شمار زیادی از تحلیلگران را به این نتیجه رسانده که او در حال زمینه‌چینی برای خارج شدن از این توافق هسته‌ای است.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: مذاکرات بی‌حاصل واشنگتن، شکست گزینه مذاکره مستقیم با اسرائیل را نشان داد


عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه طی شبانه روز گذشته


تهیه دقیق‌ترین نقشه از شبکه کیهانی به رهبری اخترفیزیکدان ایرانی


دیدار اعضای دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید با خانواده سردار شهید موسوی هوایی


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور