دیدار نماینده سازمان ملل در یمن با رهبر انصارالله

پنج‌شنبه 9 فروردين 1397
10:17
دیدار نماینده سازمان ملل در یمن با رهبر انصارالله
رئیس کمیته عالی انقلابی یمن از دیدار نماینده سازمان ملل با رهبر انصارالله خبر داد.

العالم _ یمن

 محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلابی یمن گفت که «مارتین‌گریفیتس» نماینده سازمان ملل در امور یمن با سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله دیدار کرد.

الحوثی گفت که این دیدار در راستای تقویت فرصت‌ها برای پیشبرد روند صلح، توقف تجاوز، و پایان محاصره ظالمانه علیه یمن صورت گرفته است.

گریفیتس صبح شنبه چهارم فروردین ماه برای تلاش به‌منظور متقاعد کردن طرف‌های یمنی به بازگشت به میز مذاکرات زیر نظر سازمان ملل، وارد صنعاء شد.

این اولین سفر نماینده سازمان ملل به یمن از زمان به‌عهده گرفتن این سمت در اواخر ماه گذشته میلادی به‌شمار می‌رود.

گفتنی است که پیش از این سه دور مذاکرات بین طرف‌های درگیر در یمن برگزار شده است، اما به‌دلیل کارشکنی‌های عربستان و همپیمانانش این مذاکرات نتیجه‌ای نداشته است.

نماینده سازمان ملل چند روز قبل در ریاض با عبدربه منصور هادی رئیس‌جمهور فراری و مستعفی یمن و تنی چند از مسئولان این دولت دیدار کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند