فرار امر به معروف سعودی از صحنه تصادف

دوشنبه 19 تير 1391
06:48
فرار امر به معروف سعودی از صحنه تصادف نيروهاي هيأت موسوم به "امر به معروف" در عربستان پس از آنکه باعث تصادف خودرو يک خانواده شدند، محل حادثه را بدون کمک به مجروحان ترک کردند .. در اين حادثه پدر خانواده کشته شد و مادر و فرزندان نيز به شدت آسيب ديدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، نیروهای امر به معروف سعودی پس از آنکه باعث تصادف و آسیب دیدگی شدید یک خانواده عربستانی شدند، از محل تصادف گریختند.

سایت سعودی "سبق" با اشاره به مرگ پدر این خانواده عربستانی در این تصادف، به نقل از دکتر "خالد الغامدی" برادر متوفی نوشت: "برادرم و همسر باردارش به همراه دو کودک 9 و 4 ساله برای تفریح به پارک بلجرشی رفته بودند که در آنجا درگیری لفظی بین او و چند تن از اعضای هیأت امر به معروف به وجود آمد .. گفته شده که دلیل این درگیری لفظی بالا بودن صدای ضبط بود .. برادرم نپذیرفت که خودرویش را متوقف کند و پارک را به همراه خانواده اش ترک کرد".

وی افزود: "شاهدان عینی تأکید کردند که 4 تن از اعضای هیأت امر به معروف و 2 نیروی امنیتی در یک خودرو گشتی الغامدی را تحت تعقیب قرار دادند، ولی پس از وقوع حادثه در چهارراه الحمید، بدون کمک به این خانواده محل تصادف را ترک کردند".

خالد الغامدی خاطرنشان کرد: افرادی که در صحنه حضور داشتند قبل رسیدن تیم امداد به آسیب دیدگان کمک کردند .. شاهدان تأکید کردند که خودرو این خانواده از سوی اعضای هیأت و گشتی امنیتی تعقیب می شد.

الغامدی ادامه داد: "پزشکان دست همسربرادرم را قطع کردند، و درمان وی همچنان ادامه داد .. پسر 9 ساله آنها هنوز در کما است و فقط دختر 4 ساله آنها به تازگی به هوش آمده".

از سوی دیگر "ناصر الزهرانی" سخنگوی رسانه ای هیأت امربه معروف سعودی از آغاز تحقیقات در خصوص این حادثه خبر داد و وعده داد که پس از پایان تحقیقات جزئیات حادثه اعلام می شود.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کارگزاران حج تمتع راهی مدینه شدند+ فیلم


گروه‌های مقاومت: حملات اخیر در غزه ادامه جنگ نسل‌کشی است


رسانه آمریکایی: نظریه «مرد دیوانه» ترامپ مقابل ایران جواب نمی‌دهد


اسلام آباد: هیات ایرانی درباره تحولات منطقه‌ای با مقامات عالی‌رتبه پاکستان گفت وگو می‌کند


وزیر خارجه پاکستان: مشتاقانه منتظر دیدارهای پربار با همتای ایرانی خود هستم


بقائی: در سفر عراقچی به پاکستان هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است


قالیباف: خط مقدم ضربه به آمریکا جنگ مالی است


تکذیب خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی


شهادت ۱۵ شهروند لبنانی در حملات صهیونیست‌ها پس از برقراری آتش بس


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد