ایستگاه فضایی چین سقوط کرد

دوشنبه 13 فروردين 1397
09:20
ایستگاه فضایی چین سقوط کرد سازمان هوافضای چین اعلام کرد ایستگاه فضایی 'تیان‌گونگ-1' این کشور ساعت 8:15 دقیقه صبح امروز دوشنبه به وقت محلی به جو زمین سقوط کرده است.

العالم - چین

 به نقل خبرگزاری از شینهوا، سازمان هوا فضای چین اعلام کرد ایستگاه فضایی این کشور در منطقه ای نزدیک برزیل و در اقیانوس آرام سقوط کرده است.
طبق گزارش مرکز هوافضای پکن ایستگاه فضایی چین، عمدتا پیش از سقوط به زمین در جو سوخته بود.
سازمان هوافضای چین روز گذشته نیز با انتشار اطلاعیه ای به مردم اطمینان داد نگران سقوط این ایستگاه فضایی نباشند چون سقوط این ایستگاه فضایی همانند صحنه فیلم های علمی تخیلی نیست که به شدت به زمین برخورد کند بلکه بعد از اینکه در فضا سوخت، تکه های آن مانند شهاب سنگ به زمین برخورد می کند.
فضاپیمای تیانگونگ-۱ که به معنی 'کاخ بهشتی ۱' است در سال ۲۰۱۱ با هدف آزمایش‌های فضایی چین در زمینه گردش به دور زمین به فضا پرتاب شد، چین در راستای طرح‌های بلند پروازانه فضایی خود قصد دارد تا سال ۲۰۲۳ یک ایستگاه دائمی فضایی را در مدار قرار دهد.
در ابتدا قرار بود این آزمایشگاه فضایی در سال ۲۰۱۳ نابود شود ولی ماموریت آن چندین بار تمدید شد. 
چین اعلام کرده بود این فضاپیما در اواخر سال ۲۰۱۷ وارد اتمسفر زمین خواهد شد ولی این روند به تاخیر افتاد و به همین سبب برخی کارشناسان این احتمال را مطرح کرده بودند که شاید این آزمایشگاه فضایی از کنترل خارج شده باشد. 
صنعت فضایی در چین در سال های گذشته، پیشرفت زیادی کرده است به طوری که مقامات چینی اعلام کردند قرار است این کشور برای اولین بار در جهان، در سال 2018 میلادی یک کاوشگر را در مناطق دور دست ماه فرود آورد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید