دو گزینه فلسطین برای پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی

دوشنبه 13 فروردين 1397
18:22
دو گزینه فلسطین برای پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی به دنبال جنایت روز جمعه رژیم صهیونیستی که در پی آن 17 فلسطینی شهید شدند، وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که فلسطین به دو شکل می‌تواند به این رژیم پاسخ دهد.

العالم- فلسطین اشغالی 

به نقل از شبکه اسکای نیوز، ریاض المالکی، وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین اظهار کرد: گزینه اول تقاضا از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل مبنی بر تشکیل یک کمیته تحقیق درباره جنایت‌های اسرائیل در غزه است. گزینه دوم نیز ارائه پیش نویس قطعنامه‌ای است که شرایط حمایت بین‌المللی را برای ملت فلسطین فراهم کند.

ریاض المالکی گفت: هرچند که آمریکا مخالف تشکیل کمیته تحقیق درباره جنایت‌های اسرائیل است اما دبیرکل سازمان ملل نباید از تصمیم خود درباره تشکیل کمیته بازگردد.

همچنین وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین به ادامه تماس‌هایش با تمامی طرف‌های بین‌المللی از جمله شورای امنیت، سازمان حقوق بشر و دادگاه کیفری بین المللی اشاره کرد و گفت: بر اساس قوانین انسانی و بین‌المللی اقدامات اسرائیل "جنایت جنگی" محسوب می‌شود.

ایسنا

 

0% ...

آخرین اخبار

ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم


۱۴ روز تا نهایی‌سازی مذاکرات غزه در بحبوحه پیچیدگی‌های جدید


۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز