اردوغان: برای لشکرکشی خارجی از کسی اجازه نمی‌گیریم

سه شنبه 14 فروردين 1397
06:56
اردوغان: برای لشکرکشی خارجی از کسی اجازه نمی‌گیریم

رئیس‌جمهور ترکیه با تهدید به آغاز عملیات نظامی در عراق تاکید کرد، برای عملیات در کشورهای خارجی از کسی اجازه نمی‌گیرد.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز دوشنبه گفت کشورش آماده است تا عملیات نظامی در خارج از مرزهایش علیه گروه‌هایی که تروریستی می‌داند، بدون گرفتن اجازه از کشورهای خارجی اجرا کند.

اردوغان طی سخنرانی در استانبول با تهدید به آغاز عملیات نظامی در شمال عراق، گفت: «ترکیه این روزها در حال نفوذ کردن به پایگاه‌های تروریست‌ها در خارج از مرزهایش است. آنها (شبه‌نظامیان کُرد) به عفرین و سنجار گریختند اما آنها را تعقیب می‌کنیم».

به نوشته روزنامه دیلی صاباح وی با بیان اینکه بغداد یا خودش باید علیه شبه‌نظامیان کُرد در سنجار عملیات کند یا اینکه ترکیه به‌جایش این کار را انجام می‌دهد، افزود: «ما درباره منتظر ماندن برای گرفتن تاییدیه از هیچکس فکر نمی‌کنیم».

رئیس‌جمهور ترکیه سپس با ارائه آماری درباره عملیات شاخه زیتون در شمال سوریه گفت: «در عفرین 3872 تروریست از پای درآمدند».

0% ...

آخرین اخبار

شکاف عمیق در نیروهای پشتیبانی سریع سودان؛ گروه بزرگی به ارتش پیوستند


رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد


پاسخ عراقچی به تهدیدهای ترامپ


دبیرکل جنبش عهدالله: تشییع قائد شهید امت در عراق بزرگترین تشییع در تاریخ عراق بود


تقویت پیوندهای تجاری تهران و بغداد با محوریت بخش خصوصی


هشدار نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نسبت به فروپاشی حمایت‌های بین‌المللی از این رژیم


انتقاد مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ از سیاست‌های جنگ‌طلبانه آمریکا علیه ایران


شمار زخمی‌های آمریکا در جنگ با ایران افزایش یافت


چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم