تشیيع پيکر شهيد الشاخوري در عربستان

پنج‌شنبه 22 تير 1391
02:56
تشیيع پيکر شهيد الشاخوري در عربستان هزاران نفر در مراسم تشييع پيکر شهيد السيد اکبر الشاخوري را که به ضرب گلوله نظاميان آل سعود به شهادت رسيد شرکت کردند.

به گزارش روز پنج شنبه پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم، هزاران نفر در شهر العواميه، در استان الشرقيه عربستان، واقع در شرق اين کشور، پيکر شهيد اکبر الشاخوري را تشييع کردند.

الشاخوري روز يکشنبه به ضرب گلوله نيروهاي آل سعود به شهادت رسيد. وي به همراه ديگر شهروندان در اين منطقه در اعتراض به اقدام نيروهاي امنيتي آل سعود در تيراندازي به سوي شيخ نمر النمر، از روحانيون برجسته در عربستان، و زخمي شدن او در تظاهرات شرکت کرده بود.

تشييع کنندگان پيکر اين شهيد عدالت خواه در حالي که پرچم هاي سياه و سرخ در دست داشتند پيکر او را در گورستان البلده در عواميه به خاک سپردند.

علاوه بر جوانان و مردم اين منطقه، بسياري از روحانيون و شخصيت هاي برجسته اجتماعي و هزاران نفر از زنان و کودکان در اين مراسم شرکت کردند.

در همین حال، هزاران نفر نیز درشهر قطیف در تشییع پیکر شهید محمد الفلفل شرکت کردند و علیه آل سعود شعار دادند.

با وجود تلاش نیروهای امنیتی برای پراکنده کردن تشییع‌کنندگان، هزاران نفر در این مراسم حاضر شدند.

روز يکشنبه نیروهای امنیتی سعودی با حمله مسلحانه به اتومبیل «آیت‌الله شیخ نمر آل‌نمر» از روحانيون برجسته در عربستان، پس از مجروح کردن وی، او را ربودند و به مکان نامعلومی انتقال دادند.

 نیروهای امنیتی آل‌سعود هنگام تعقیب خودروی شیخ نمر به‌سوی آن تیراندازی کردند که پس از برخورد آن با دیوار منزلي مسکونی، در حالی‌که شیخ نمر به‌شدت مجروح شده بود، وی را ربودند و به محلی نامعلوم منتقل کردند.

 پس از انتشار خبر حمله نيروهاي آل سعود به شيخ نمر شهرهاي شرقي عربستان صحنه تظاهرات گسترده شد. در اين تظاهرات السيد اکبر الشاخوري و السيد محمد الفُلفل بر اثر تيراندازي نظاميان آل سعود به شهادت رسيدند.

 




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له