تظاهرات گسترده در قدس اشغالی برضد سیاست‌های نتانیاهو

پنج‌شنبه 16 فروردين 1397
01:39
تظاهرات گسترده در قدس اشغالی برضد سیاست‌های نتانیاهو

صدها نفر در اعتراض به تصمیم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر لغو توافقنامه با سازمان ملل متحد که به مهاجران آفریقایی مربوط می شد، روز چهارشنبه در قدس تظاهرات کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری فرانسه از قدس تظاهر کنندگان با در دست داشتن پارچه نوشته هایی که بر روی آنها نوشته شده بود «اخراج را متوقف می کنیم»، تصمیم نتانیاهو را مبنی بر لغو توافقنامه با کمیسیاری عالی آوارگان سازمان ملل متحد در این زمینه محکوم کردند.

این توافقنامه، استقرار مجدد بیش از 16 هزار مهاجر سودانی و اریتره ای را در کشورهای غربی پیش بینی می کرد و در عوض دولت اسرائیل متعهد می شد به تعداد مشابهی از آنها در (سرزمین های اشغالی) مجوز اقامت دهد.

بنابر اعلام مقامات اسرائیلی، در حال حاضر 42 هزار مهاجر آفریقایی در فلسطین اشغالی به سر می برند. اغلب این افراد پس از 2007، از منطقه صحرا وارد فلسطین اشغالی شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

روش جدید پنتاگون برای لاپوشانی تلفات جنگ علیه ایران


العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع