تأکید ژاپن و اتحادیه اروپا بر ضرورت حفظ برجام

جمعه 17 فروردين 1397
21:20
تأکید ژاپن و اتحادیه اروپا بر ضرورت حفظ برجام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه ژاپن در یک گفت‌وگوی تلفنی بر ضرورت حفظ توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ تأکید کردند.

العالم _ اروپا

فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «تارو کانو»، وزیر خارجه ژاپن روز جمعه در یک گفت‌وگوی تلفنی درباره تنش‌ها در شبه جزیره کره، توافق هسته‌ای ایران و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند.

در بیانیه‌ای که دفتر موگرینی صادر کرده عنوان شده طرفین بر تعهد استوار به توافق هسته‌ای ایران و ضرورت اجرای آن تأکید کرده‌اند. 

موگرینی از کمک ژاپن به اجرای این توافق هسته‌ای، از جمله کمک‌های فنی این کشور تشکر کرده است. 

ترامپ در بیانیه‌ای دی‌ماه سال گذشته به نمایندگان کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی ضرب‌الاجل داد تا فرارسیدن موعد بعدی تعلیق تحریم‌ها در روز ۲۲ اردیبهشت‌ماه برای «اصلاح معایب فاجعه‌بار» برجام اقدام کنند و گرنه آمریکا را از توافق هسته‌ای خارج خواهد کرد. 

کشورهای اروپایی در حین مخالفت با تهدیدهای ترامپ برای لغو «برجام»، با درخواست‌های وی برای تشدید فشارها علیه تهران در حوزه برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای همراه شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است