انتقاد شدید الازهر از سکوت جهانی در برابر اشغالگران

شنبه 18 فروردين 1397
02:36
انتقاد شدید الازهر از سکوت جهانی در برابر اشغالگران

الازهر مصر روز جمعه اعلام کرد سکوت جامعه بین المللی در قبال جنایات صهیونیست ها در سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز فلسطینیان، سرپوشی بر این جنایات است.

العالم - مصر

الازهر مصر در بیانیه ای سکوت جامعه بین المللی را در قبال جنایات نظامیان اسرائیلی در نوار غزه به شدت محکوم و این سکوت را سرپوشی بر جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی از قاهره، در این بیانیه بر حمایت کامل الازهر از مردم فلسطین و مبارزه قانونی آنان برای آزاد سازی اراضی اشغالی خود و تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس تاکید شده است.

الازهر مصر در این بیانیه ادامه جنایت نظامیان رژیم صهیونیستی را در سرکوب تظاهرات بازگشت بزرگ که مردم فلسطین امروز برگزار کردند به شدت محکوم و از سکوت معنادار جامعه بین المللی در قبال این جنایات ابراز شگفتی کرد.

بر اساس این بیانیه، ناکامی جامعه بین المللی و نهادهای وابسته به آن در محکومیت نسل کشی اسرائیلی ها در غزه به مثابه سرپوشی بر جنایات این رژیم است و باعث می شود اشغالگران به این اقدامات ظالمانه ادامه دهند.

 

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"