النهضه تونس: فلسطین در قلب ملتهای عرب قرار دارد

جمعه 23 تير 1391
13:58
النهضه تونس: فلسطین در قلب ملتهای عرب قرار دارد يکي از رهبران مؤسس جنبش النهضه تونس، با تأکيد بر اهميت مسأله فلسطين براي ملتهاي عربي، نخستين كنفرانس علني اين جنبش را بعد از 40سال محروميت ، واقعه اي مهم در سطح جنبش ، كشور تونس و سراسر جهان عرب دانست.

شيخ "عبدالفتاح مورو" در گفت و گو با شبكه خبري العالم با تاكيد بر اهميت اين كنفرانس ، اظهار داشت: جنبش النهضه از 40 سال پیش تاكنون حق فعاليت  قانوني نداشته است و امسال براي نخستين بار است كه به اين حق خود مي رسد و به عنوان يك حزب رسمي سياسي ، كنفرانس برگزار مي كند.

وي افزود : جنبش النهضه در این مدت خالصانه از وطن دفاع كرد به همين علت است كه اكنون وطن، این جنبش را به رسميت مي شناسد و حقوقی برابر با حقوق دیگران برای آن  قائل است.

مورو با تاكيد بر اين كه در اين مقطع زماني ، جنبش النهضه امين مردم در خصوص تامين آزادي ها به شمار مي رود ، بر ضرورت تلاش براي برقراري عدالت و تامين آزادي براي مردم تونس تاكيد كرد.

مورو تأکید کرد: ما بايد به جريان هاي مختلف تونس اجازه اظهار نظر و گفت و گو بدهيم، و با فراهم کردن زمینه این امر، برای بر آورده کردن انتظارات مردم تلاش کنیم .

مورو خاطرنشان کرد: جنبش النهضه به عنوان نخستين جنبش در جهان عرب كه به شيوه دموكراتيك به قدرت رسیده است ، به خوبي مي داند كه چه بار سنگيني به دوش دارد.

وي پيام نهفته حضور خالد مشعل در نخستين كنگره علني اين جنبش را تاكيد بر اين مساله دانست كه مساله فلسطين در قلب توجه ملت هاي عرب است.

 

   19:12     



0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم