اعدام نمادین برادر ملکه اردن

جمعه 23 تير 1391
15:51
اعدام نمادین برادر ملکه اردن مردم اردن در تظاهراتي متفاوت با هميشه اينبار به سوي کاخ پادشاه حرکت کرده و خواستار تغييرات واقعي در اين کشور شدند.. تظاهرکنندگان تصاوير برخي شخصيت ها از جمله برادر ملکه اردن را به صورت نمادين اعدام کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مردم اردن بعد از ظهر امروز سقف مطالبات خود را افزایش داده و به سوی کاخ پادشاه حرکت کردند.

با وجود گذشت کمتر از 48 ساعت از تصویب قانون انتخابات در مجلس اعیان و همچنین 24 ساعت از تصمیم شورای اخوان الملسلمن برای تحریم انتخابات آتی، هواداران جریان های اسلامی و مردم این کشور در تظاهرات امروز سقف مطالبات خود را به صورت بی سابقه ای افزایش دادند.

در پایتخت اردن تظاهرات درحالی برگزار شد که فقط نمایندگان شخصیتهای اصلی مخالف در این تظاهرات حضور داشتند.

در شهر "اربد" تظاهرکنندگان برای تأکید بر جدی بودن اعتراضات خود، تصاویر برخی شخصیت های تأثیر گذار را به صورت نمادین اعدام کردند.

از بین این افراد، تصویر "مجدی الیاسین" برادر ملکه اردن و "ولید الکردی" از وابستگان نزدیک خاندان پادشاهی بیشتر به چشم می خورد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کاروان وزنه‌برداری ایران، فاتح سکوی سوم آسیا


کاریکاتور | ترامپ بزدل در کامیون حمل غذا


پیونگ‌یانگ: رزمایش مشترک آمریکا و سئول «تهاجمی» است


نبیه بری: کلید ثبات لبنان، توقف تجاوزهای اسرائیل است


کاریکاتور |این کدو حلوایی اضافی ازکجا آمده است؟


دو تحلیلگر آمریکایی: ایران باید در معماری امنیتی خاورمیانه حضور داشته باشد


کاریکاتور | پنهان شدن ترامپ درکامیون حمل غذا، حین تعویض هواپیما


لاوروف: واشنگتن در حملات کی‌یف علیه روسیه دست دارد


وزیر کشاورزی: مذاکرات خوبی با کابل انجام شد


کاریکاتور | فرار ترامپ با کامیون حمل غذا در ترکیه از ترس ایران سوژه شد