واکنش وزارت ارتباطات به زمان فیلتر تلگرام

دوشنبه 20 فروردين 1397
10:02
واکنش وزارت ارتباطات به زمان فیلتر تلگرام
درپی مطرح شدن زمان فیلترینگ تلگرام در برخی رسانه ها، وزارت ارتباطات با تکذیب این اخبار اعلام کرد که تصمیم قانونی برای فیلترینگ این شبکه اجتماعی به این وزارتخانه واصل نشده است.

العالم _ فضای مجازی

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات با انتشار اطلاعیه ای پیرامون انتشار برخی اخبار نادرست به نقل از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد زمان فیلترشدن شبکه اجتماعی تلگرام اعلام کرد: با توجه به انتشار برخی اخبار نادرست به نقل از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه های اجتماعی به اطلاع عموم می‌رساند دو روز پیش خبری به نقل از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر زمان پالایش یکی از شبکه های اجتماعی مطرح و با توجه به نادرست بودن خبر فورا حذف شد. لیکن مجددا توسط برخی به صورت هدفدار در حال پخش در شبکه های اجتماعی در کانالهای شهرهای دیگر است.

ضمن تکذیب خبر فوق تاکید می‌ شود که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به هیچ عنوان و با هیچ خبرگزاری چنین مصاحبه ای نداشته و تاکنون نیز مصوبه یا تصمیم قانونی برای پالایش شبکه اجتماعی مذکور به این وزارتخانه واصل نشده است. 

بر اساس مصوبه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اعلام تصمیمات و دلایل پالایش در فضای مجازی به عهده دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

یورش گسترده نظامیان صهیونی به مناطق مختلف کرانه باختری


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان/ هشدار تخلیه برای ۱۱ شهرک


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند