پافشاری مصریها بر ضرورت لغو متمم قانون اساسی

شنبه 24 تير 1391
15:31
پافشاری مصریها بر ضرورت لغو متمم قانون اساسی مردم مصر با ادامه تجمعهاي اعتراض آميز خود همچنان بر ضرورت لغو متمم قانون اساسي موقت، و جلوگيري از ورود قوه قضاييه به بازي هاي سياسي تأکيد مي کنند.

" حسن البرنس " نماينده حزب آزادي و عدالت به خبرنگار العالم گفت: مهم ترين خواسته ما ، خودداري قوه قضاييه از ورود به بازی های سیاسی است.

وی خاطرنشان کرد: ما وقايع پيش از برگزاري دادگاه عالي قانون اساسي را از ياد نبرده ايم .. در واقع راي دادگاه عالي ، سه ساعت پيش از تشكيل جلسه دادرسي آماده شده بود، و اين نشان مي دهد كه حكم مزبور كاملا سياسي بوده است.

خبرنگار العالم گزارش داد: دخالت دادگاه عالي قانون اساسي در سياست تا پيش از اين سابقه نداشته است، و اين روند نخستين بار است در مصر اتفاق مي افتد و ادامه این امر چهره قوه قضاييه را به طور كامل خدشه دار می كند.

" وليد حجاج " از فعالان مصری به خبرنگار العالم گفت: متمم قانون اساسی موقت در واقع ابزاری برای اعطای قدرت و اختیارات موازی به شورای نظامی است.

وي افزود: انحلال مجلس، محدود کردن اختيارات رييس جمهور، نظارت شدید بر مجمع موسسان كه از سوی مجلس برای تدوین قانون اساسی تشکیل شده، به هدف سرکوب دستاوردهاي انقلاب است. 

يكي از تظاهرات كنندگان مصري به خبرنگار العالم گفت : متمم قانون اساسی موقت، در واقع اقدامی برای محدود کردن رییس جمهور و ناکام گذاشتن وعده های وی به مردم است.

 

14-01:34




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هواشناسی ایران1405/1/17؛ هشدار بارش‌های فراگیر تا جمعه


موشک‌های ایران آتش به جان صهیونیست‌ها انداخت


حمله به پایگاه ویکتوریای آمریکا در بغداد + فیلم


حمله رژیم صهیونی به دانشگاه صنعتی شریف


هشدار حزب الله عراق به آمریکا درباره تنگه هرمز


مراکز نظامی صهیونیست‌ها زیر آتش سنگین مقاومت لبنان


آمریکایی ها مجبور به بمباران تجهیزات و نظامیان خود شدند


تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند


تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه


گفتگوی وزرای خارجه روسیه و چین درباره وضعیت منطقه