تونس: حمایت عربستان از بن علی برخلاف تعالیم اسلام است

يکشنبه 25 تير 1391
04:48
تونس: حمایت عربستان از بن علی برخلاف تعالیم اسلام است رييس جمهوري تونس تأکيد کرد، پافشاري عربستان سعودي براي تحويل ندادن "زين العابدين بن علي" ديکتاتور مخلوع، پذيرفتني نيست، و پناه دادن به يک سارق فراري و قاتل مردم برخلاف تعاليم اسلام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "المنصف المرزوقی" در حاشیه سفرش به مصر، اظهار داشت: عربستان سعودی باید بن علی را تحویل دهد تا وی به صورت عادلانه محاکمه شود.

وی با ابراز نگرانی درباره روابط عربستان و تونس، گفت: این مسأله از نظر سیاسی و یا دیپلماتیک بر روابط دو کشور تأثیر نمی گذارد، ولی بدون شک تونسی ها از اقدامات عربستان و پافشاری مقامات این کشور برای تحویل ندادن بن علی خشمگین خواهند شد.

المرزوقی از مسئولان سعودی خواست احساسات مردم تونس را درک کنند.

المرزوقی تأکید کرد: مسأله "المحمودی" نخست وزیر دوران قذافی با موضوع بن علی متفاوت است .. مخالفتی با تحویل وی به مسئولان لیبیایی وجود ندارد، بلکه درخواست شده است که لیبی تضمین کند این فرد به صورت عادلانه محاکمه می شود .. این امر از ساده ترین اصول حقوق بشر به شمار می آید.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد


پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود