آرامکو سعودی و توتال فرانسه قرارداد 5 میلیارد دلاری امضا کردند

چهارشنبه 22 فروردين 1397
07:43
آرامکو سعودی و توتال فرانسه قرارداد 5 میلیارد دلاری امضا کردند به دنبال سفر «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان به فرانسه، شرکت های سعودی «آرامکو» و «توتال» فرانسه قراردادی به ارزش 5 میلیارد دلار برای ساخت یک مجتمع پتروشیمی امضا کردند.

العالم- عربستان سعودی 

روزنامه عکاظ عربستان روز چهارشنبه نوشت: قرار است این مجتمع بزرگ پتروشیمی در پالایشگاه ساتورپ( SATORP) در منطقه «الجبیل» در شرق عربستان ساخته شود که ظرفیت روزانه پالایش 440 هزار بشکه را داراست.
توتال در اطلاعیه ای اعلام کرد: این طرح سرمایه گذاری حدود 5 میلیارد دلار می باشد که دو طرف برنامه ریزی می کنند، فعالیت های مهندسی و طراحی آن در چهارماهه سوم سال 2018 انجام شود.
آرامکو 62.5 درصد مالکیت پالایشگاه مشترک ساتورپ را داراست درحالی که سهم شرکت فرانسوی 37.5 درصد است.
ولیعهد عربستان یکشنبه هفته جاری (19 فروردین 97) در سفری سه روزه و دیدار و گفت وگو با مقام های فرانسوی وارد پاریس شد.
قراداد توتال و آرامکو در چارچوب قراردادهای تجاری و اقتصادی منعقد شد که فرانسه و عربستان در جریان سفر ولیعهد سعودی به پاریس به ارزش 18 میلیارد دلار امضا کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است