ظریف با رئیس‌جمهور برزیل دیدار کرد

چهارشنبه 22 فروردين 1397
08:15
ظریف با رئیس‌جمهور برزیل دیدار کرد وزیر امور خارجه در پایان برنامه های رسمی خود در برزیل با رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

همچنین پیش از این دیدار محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران که به برازیلیا سفر کرده با آلیسیو نونس امور خارجه برزیل دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار زمینه های مختلف همکاری تجاری و اقتصادی از جمله انرژی، شرکتهای دانش بنیان، کشاورزی و دارو مورد بررسی قرار گرفت.

همکاریهای مشترک برای صدور فرآورده های نفتی ایران به برزیل و تبادل هیاتهای فنی به منظور استفاده ایران از مرکوسور به کمک برزیل به منظور ایجاد روابط سازمانی با آن بازار از جمله موضوعات دیگر مطرح شده در این دیدار بود.

 وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار خواستار ایجاد توازن تجاری بین دو کشور با حضور شرکتهای ایرانی در برزیل شد.

وی همچنین خواستار رفع مشکلات بانکی و ایجاد یک کانال بانکی برای تسهیل مراودات تجاری و اقتصادی بین دو کشور شد.

طرفین در ادامه در خصوص آخرین تحولات برجام، مسائل منطقه ای، گردشگری، ایجاد خطوط کشتیرانی و هوایی نیز گفتگو و تبادل نظر کردند. 

پس از دیدار وزرای امور خارجه ایران و برزیل چند سند همکاری بین دو کشور به امضاء رسید.

دیدار ظریف با رئیس‌جمهور برزیل

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد