به دنبال اطلاع رسانی مسکو به دمشق؛

سوریه پیش از حمله، مراکز هدف قرار گرفته شده آمریکا و متحدانش را خالی کرده بود

شنبه 25 فروردين 1397
10:16
سوریه پیش از حمله، مراکز هدف قرار گرفته شده آمریکا و متحدانش را خالی کرده بود یک مقام ارشد وابسته به ائتلاف حامی دولت سوریه خبر داد که به دنبال هشدار اولیه روسیه، دمشق چند روز قبل مراکزی که بامداد روز شنبه توسط آمریکا و متحدانش هدف قرار گرفت را خالی کرده بود.

العالم -سوریه

در ادامه انتشار خبرها درباره حملات آمریکا، فرانسه و انگلیس به چندین هدف در خاک سوریه، یک مقام ارشد نزدیک به ائتلاف حامی دولت بشار اسد در مصاحبه با رسانه غربی از هشدار اخیر روسیه به دمشق برای خالی کردن برخی مناطق خبر داد.

طبق گزارش رویترز، یک مقام ارشد ائتلاف منطقه‌ای حامی دمشق خبر داده که چند روز قبل و به دنبال هشدار اولیه روسیه، دولت سوریه و متحدانش مراکزی که امریکا، فرانسه و انگلیس در حملات بامداد امروز هدف قرار دادند را تخلیه و خالی کرده بودند.

این مقام که نام و ملیت او اشاره‌ای نشده، گفت: «ما حمله( آمریکا، فرانسه و انگلیس) را جذب کردیم. ما پیشاپیش از سوی روس‌ها هشدار دریافت کرده بودیم و چند روز قبل همه پایگاه‌های نظامی تخلیه شده بودند».

این مقام افزود: «ما در حال ارزیابی خسارت‌های مادی (حملات آمریکا و متحدانش به سوریه) هستیم».

بامداد امروز به بهانه حملات ادعایی شیمیایی در دومای سوریه، امریکا، فرانسه و انگلیس به برخی مناطق این کشور حملات موشکی کردند

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی نقض فاحش حقوق بشر است


حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم