دختر و داماد ترامپ سفارت آمریکا در قدس را افتتاح می کنند

چهارشنبه 29 فروردين 1397
21:44
دختر و داماد ترامپ سفارت آمریکا در قدس را افتتاح می کنند  روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» روز چهارشنبه در گزارشی نوشت: «ایوانکا ترامپ» و «جرد کوشنر» دختر و داماد رئیس جمهوری آمریکا در حال بررسی سفر به اسرائیل در ماه آینده میلادی هستند تا در مراسم افتتاحیه سفارت ایالات متحده در قدس شرکت کنند.

العالم-آمریکا

 آمریکا 14 ماه می (24 اردیبهشت ماه) مراسمی رسمی برای گشایش سفارت خود در قدس برگزار می کند. 
به گفته مقام های آمریکایی و صهیونیستی، از کوشنر و همسرش خواسته شده است تا نماینده دولت آمریکا در مراسم افتتاحیه این سفارت باشند. 
مقام های مزبور در عین حال یادآور شدند که این زوج یهودی هنوز برنامه سفر خود به سرزمین های اشغالی را نهایی نکرده اند. 
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه شنبه اعلام کرد که وزارت خارجه این رژیم میزبان میهمانانی خواهد بود که برای شرکت در مراسم افتتاح سفارت آمریکا به سرزمین های اشغالی سفر می کنند. 
علاوه بر دختر ترامپ و همسرش، انتظار می رود دیگر مقام های ارشد آمریکایی در مراسم افتتاح سفارت شرکت کنند، اما سفارت آمریکا در تل آویو اعلام کرده است که هنوز فهرست میهمانان را در دست بررسی دارد. 
براساس این گزارش، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا چندی پیش قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و اعلام کرد که سفارت کشورش از تل آویو به این شهر منتقل می کند. 
ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران