درخواست نتانیاهو از دیپلمات‌های خارجی برای محکومیت گسترده ایران

پنج‌شنبه 30 فروردين 1397
23:14
درخواست نتانیاهو از دیپلمات‌های خارجی برای محکومیت گسترده ایران نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید ایران دشمن مشترک اسرائیل و اعراب است و دیپلمات‌های خارجی مقیم سرزمین‌های اشغالی باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای خود، ایران را به صورت گسترده در مجامع جهانی محکوم کنند.

العالم رژیم صهیونیستی

 «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سالروز تشکیل این رژیم از دیپلمات‌های خارجی مقیم سرزمین‌های اشغالی خواست که در حرکتی جمعی، در رسانه‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران موضع بگیرند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی این موضع خود را در دیدار با روسای هیئت‌های دیپلماتیک مقیم سرزمین‌های اشغالی، نمایندگان برخی کشورها در سازمان ملل، رهبران معنوی جوامع مسیحی، کنسول‌های افتخاری و وابستگان نظامی کشورها بیان کرد.

بنیامین نتانیاهو در برابر این جمع، رژیم صهیونیستی و حکام کشورهای عربی را در یک جبهه قرار داد و گفت: «ایران دشمن همه ماست؛ دشمن دنیای عرب و تمدن.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد که ایران در پی ایجاد امپراطوری در مطنقه غرب آسیا است و باید از همین ابتدای کار، در برابر تهران ایستاد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود


 کارشناس عرب: ایران دو قدرت هسته ای را شکست داد


توسعه همکاری‌های کار و رفاه میان ایران و اندونزی


سناتور آمریکایی: ترامپ باید استیضاح و برکنار شود


پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران