لیبرمن بار دیگر ایران را تهدید کرد

يکشنبه 2 ارديبهشت 1397
13:02
لیبرمن بار دیگر ایران را تهدید کرد وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن اتهام زنی به ایران ، بار دیگر تهران را تهدید کرد.

العالم - رژیم صهیونیستی

 «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه بار دیگر علیه ایران موضع‌گیری کرد.

وی ضمن اشاره به تحولات در سوریه درگفت‌وگو با رادیو عمومی اسرائیل گفت: «آنهایی که اسرائیل را تهدید می‌کنند باید بدانند که باید بهای آن را بپردازند.»

وی مدعی شد: «ایران در حال ایجاد ساختارهای تسلیحاتی در سوریه است که فقط علیه ما استفاده می‌شوند. ما اجازه نمی‌دهیم که سوریه به یک پایگاه نظامی برای ایرانی‌ها تبدیل شود.ما اینجا  کشوری ایجاد کرده‌ایم و به ویژه نیروهای دفاعی اسرائیل از چنین تهدید‌هایی جلوگیری می‌کنند.»

وزیر جنگ این رژیم همچنین در مورد اخباری مبنی بر اینکه ایران در صورت خروج «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از توافق هسته‌ای فعالیت‌های هسته‌ای خود را از سر می‌گیرد، گفت: «اسرائیل محدودیتی در زمینه انتخاب ندارد و در شرایط کنونی هم ما انتخاب دیگری نداریم.»لیبرمن همچنین افزود: «امیدارم که به زودی جنگی رخ ندهد و ماموریت اصلی ما این است که از این جنگ جلوگیری کنیم.»

سخنان این مقام صهیونیست در شرایطی ابراز می‌شود که «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران گفته است که در صورتی که آمریکا از توافق هسته‌ای خارج شود، ایران چندین گزینه در دست دارد و در این صورت واکنش ایران خوشایند نخواهد بود.

«حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران هم گفته است که سازمان انرژی اتمی ایران آمادگی دارد که در صورتی که آمریکا از توافق هسته‌ای خارج شود، واکنش‌های پیش‌بینی شده و پیش‌بینی نشده داشته باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

باران و برف در ۱۸ است


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد


بقائی: عبور بی‌قید و شرط از تنگه هرمز دیگر موضوعیت ندارد


هزاران اسرائیلی در تل‌آویو علیه نتانیاهو تظاهرات کردند


قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن