روحانی از کارگاه های تولید کفش تبریز بازدید کرد

چهارشنبه 5 ارديبهشت 1397
14:17
روحانی از کارگاه های تولید کفش تبریز بازدید کرد رییس جمهوری اسلامی ایران در سفر 2 روزه به تبریز به صورت سرزده از بازار و کارگاه های تولید کفش این شهر بازدید کرد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

حجت الاسلام حسن روحانی روز چهارشنبه در بازدید از کارگاه های تولید کفش تبریز با کارگران و تولیدکنندگان کفش گفت و گو کرد و در جریان روند فعالیت‌های آنان قرار گرفت.
وی با قدردانی از تلاش تولید کنندگان کفش برای تولید کالای با کیفیت ایرانی، دستورهای لازم را برای رفع برخی مشکلات به مسوولان استان صادر کرد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون حدود چهار هزار و 250 واحد دارای پروانه به صورت رسمی و یک هزار واحد نیز بدون پروانه در صنعت کفش در تبریز اشتغال دارند و بیش از 120 هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم از این شغل ارتزاق می کنند.
سالانه 90 هزار جفت کفش در آذربایجان شرقی به ویژه تبریز تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود.

0% ...

آخرین اخبار

معاون ترامپ هم راهی سوئیس شد


تیم ملی کاراته بانوان ایران قهرمان آسیا شد


روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد