تجمع مخالفان دولت ارمنستان در ایروان

پنج‌شنبه 6 ارديبهشت 1397
01:36
تجمع مخالفان دولت ارمنستان در ایروان

تجمع طرفداران نیکول پاشینیان رهبر اعتراضات ضد دولتی در میدان مرکزی ایروان پایتخت ارمنستان برگزار شد.

العالم - اروپا

در این تجمع سخنرانان با تاکید بر این که خواستار انتخابات پیش از موعد مجلس هستند تاکید کردند: باید هر چه زودتر دولت موقت به ریاست نماینده مردم ایجاد شود. طرفداران پاشینیان تاکید کردند که نخست وزیرشان کسی نیست جز نیکول پاشینیان. در این تجمع تاکید شد که این مبارزه علیه شخص نبوده بلکه مبارزه علیه حزب حاکم است.

به گفته سخنرانان این جنبش یک انقلاب ارزشی و فرهنگی است و در آینده در جامعه ارمنستان نباید فساد و رشوه خواری باشد و عدالت باید بر روابط اجتماعی حاکم باشد.

در پی لغو مذاکرات کارن کاراپتیان جانشین موقت نخست وزیر و پاشینیان رهبر معترضان ارمنستان تظاهرات در ایروان و شهرهای دیگر ارمنستان از سر گرفته شد.

کارن کاراپتیان اعلام کرد که با توجه به این که پاشینیان خواسته های جدیدی مطرح کرده است این گفتگو انجام نخواهد شد.

وی گفت: پاشینیان فهرست افراد مذاکره کننده را خود تهیه کرده و خواستار گفتگو بر سر موضوعاتی است که خود تعیین کرده است.پاشنینیان اعلام کرده بود که در این گفتگو باید بر سر انتقال قدرت بطور مسالمت آمیز از حزب حاکم به مخالفان گفت و گو شود.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد