ترور سرکردگان تحریر الشام و جیش الاحرار در ادلب سوریه

جمعه 7 ارديبهشت 1397
11:37
ترور سرکردگان تحریر الشام و جیش الاحرار در ادلب سوریه سه روز پیش گروههای تروریستی در استان حلب و ادلب از توافق «آتش‌بس دائمی» فیما بین خود خبر دادند ولی با این وجود، این روزها در استان ادلب سرکردگان گروههای تروریستی ترور می‌شوند.

العالم - سوریه

استان ادلب سوریه که در اشغال  گروههای تروریستی قرار دارد، شاهد ترور سرکرده‌های این گروهها است.

این ترورها در حالی انجام می‌شود که «هیئة تحریر الشام» سه شنبه 4 اردیبهشت اعلام کرد که با ائتلاف تروریستی «جبهه تحریر سوریا» و گروه «صقور الشام» درگیری فیما بین خود را متوقف کرده اند.

منابع معارض اعلام کردند که «أبو الورد کفربطیخ» سرکرده تحریر الشام به همراه محافظ خود در شهر معره النعمان توسط چند فرد ناشناس، هدف تیراندازی قرار گرفت و از پای درآمد.

«ابوسلیم بنش» از سرکرده های گروه تروریستی «جیش الاحرار» نیز در اطراف شهر بنش توسط چند فرد ناشناس کشته شد.

وبگاه خبری معارض «قاسیون» هم گزارش داد که «مصطفى حاج علی» رئیس بخش اطلاع رسانی اداره آموزش و پرورش استان ادلب وابسته به معارضان در نزدیکی روستای «النیرب» واقع در شرق ادلب هدف حمله قرار گرفته ولی از این ترور جان سالم به در برده است.

تا کنون هیچ گروهی مسئولیت این ترورها را بر عهده نگرفته است، ولی «عمر حذیفه» که میانجی این توافق بوده، اعلام کرد که این آتش بس به مذق «اهل فتنه» خوش نیامده است.

در واکنش به این ترورها «عبدالله المحیسنی» مسئول پیشین موسوم به «شرعی» تحریر الشام اما مدعی شد که نیروهای دولتی سوریه در پس این ترورها قرار دارند و توقف درگیری داخلی بین گروههای تروریستی برای دمشق «یک فاجعه» است.

المحیسنی از سرکرده های تروریستها خواست که راه را به روی کسانی ببندند که از درگیری مجدد بین گروههای تروریستی استفاده میکنند.

تحریر الشام و جبهه تحریر سوریا با انتشار بیانیه ای از این توافق خبر دادند و مدعی شدند که این توافق، برای توقف دائمی درگیری است.

از اوایل اسفند ماه سال گذشته پس از ادغام گروههای تروریستی «احرار الشام و نورالدین الزنکی» در قالب ائتلاف تحریر سوریه، این گروه با تحریر الشام وارد درگیر شد

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران