مصر: بحران یمن راه حل نظامی ندارد

يکشنبه 9 ارديبهشت 1397
21:03
مصر: بحران یمن راه حل نظامی ندارد وزیر خارجه مصر با بیان "بحران یمن راه حل نظامی ندارد"، بر آمادگی کشورش برای کمک به حل سیاسی این بحران تاکید کرد.

العالم - مصر

"سامح شکری" وزیر خارجه مصر در دیدار با "عبدالملک‌المخلافی" وزیر خارجه دولت فراری و مستعفی یمن تاکید کرد که مصر علاقه‌مند به حفظ ثبات کشور برادر یمن است.

"احمد ابوزید" سخنگوی وزارت خارجه مصر گفت: سامح شکری ضمن تاکید بر اهمیت راه حل سیاسی خروج از بحران کنونی یمن، اشاره کرد که مصر به تلاش برای بازگرداندن ثبات و تحقق راه حل سیاسی عادلانه در  یمن که فقط از طریق احترام به حاکمیت دولت یمن محقق می‌شود، پایبند است.

وزیر خارجه مصر با اشاره به اینکه بحران یمن راه حل نظامی ندارد، بر آمادگی همیشگی کشورش برای حمایت سیاسی از تلاش‌های صلح و راه حل سیاسی بحران یمن تاکید کرد.

شکری همچنین تاکید کرد راه حل‌های بحران یمن باید خالص و به دور از منطق غلبه و فرمانبرداری از خارج باشد.

عربستان سعودی از بیش از سه سال پیش با تشکیل ائتلافی متشکل از رژیم‌های مرتجع عربی، یمن را آماج حملات جنگنده‌ها قرار داده است که علاوه بر ایجاد خسارت‌های سنگین در بخش زیرساختی این کشور فقیر عربی، هزاران کشته و زخمی در میان غیرنظامیان نیز گذاشته است.

تسنیم 

0% ...

آخرین اخبار

تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد