توهین کارشناس نظامی سعودی به یمنی ها و مجری بی بی سی! + فیلم

دوشنبه 10 ارديبهشت 1397
13:25
خبرنگار شبکه بی بی سی عرب زبان یک کارشناس سعودی را به دلیل عدم رعایت شئونات گفتگو در برنامه زنده از برنامه اخراج کرد. این برنامه درباره ادعاهای عربستان در خصوص ترور رهبران انصار الله بود.

العالم - عربستان سعودی

شبکه بی بی سی در یکی از برنامه های خود درباره بررسی ادعاهای عربستان مبنی بر حمله جمعه شب به صنعا، میزبان یک کارشناس نظامی سعودی به نام سرتیپ محمد القبیبان بود.

القبیبان در پاسخ به سئوال مجری گفت که ترور صالح الصماد پس از عملیات اطلاعاتی تجسسی صورت گرفته است.

وی در ادامه گفت: "40 حرامی تحت تعقیب عربستان هستند و برخی از این دزدها احتمالا در حمله های اخیر کشته شده اند".

در این هنگام مجری، حرف کارشناس را قطع کرده و از او خواست از واژه های غیر مناسب و غیر قابل قبول استفاده نکند.

وی به کارشناس گفت: من به عنوان یک کارشناس مسائل استراتژیک نظامی با شما صحبت می کنم و خواهش می کنم به ادبیات و شئونات گفتگو پایبند باشید و از به کار بردن این قبیل واژه ها درباره اشخاص پرهیز کنید زیرا در مقابل ما به دیگران هم اجازه نمی دهیم با چنین ادبیاتی درباره عربستان حرف بزنند.

اما کارشناس سعودی با خشم خطاب به مجری بی بی سی گفت: "نه تو و نه هیچ کس دیگر نمی تواند ادبیات گفتگو را به من یاد بدهد".

وی خطاب به مجری بی بی سی افزود: "اگر نمی توانی با من مؤدب باشی، خودم ادب را یادت می دهم پس لطفا حد خودت را بشناس نه تو و نه ده تا مثل تو نمی توانند شئونات حرف زدن به من یباد بدهند".

پس از آن مجری به ناچار گفتگو را قطع کرده و کارشناس را از برنامه بیرون کرد.

208

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود