6 زن داعشی تبعه جمهوری آذربایجان در عراق به حبس ابد محکوم شدند

دوشنبه 10 ارديبهشت 1397
18:45
6 زن داعشی تبعه جمهوری آذربایجان در عراق به حبس ابد محکوم شدند 6 زن داعشی شهروند جمهوری آذربایجان در عراق به حبس ابد محکوم شدند. 

العالم - عراق

گزارش پایگاه اینترنتی «آکتوال» جمهوری آذربایجان به نقل از منابع عربی، در میان ۲۹ شهروند خارجی که در دادگاهی در بغداد محاکمه شدند، علاوه بر شش زن تبعه جمهوری آذربایجان، ۱۹ شهروند روسیه و چهار نفر تاجیکستانی نیز محاکمه و به حبس ابد محکوم شدند. 

زنان تبعه جمهوری آذربایجان با فرزندان خود در دادگاه حاضر و اعلام کرده اند که به میل خود به عراق نیامده اند و همسرانشان که به سازمان تروریستی داعش پیوسته بودند، آن‌ها را به عراق آورده اند. 

پیش‌تر رییس کمیته دولتی امور گروه‌های دینی، رییس سازمان امنیت دولتی و وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان از گفتگو با دولت عراق و تلاش باکو برای بازگرداندن زنان داعشی و فرزندان شهروندان جمهوری آذربایجان که به داعش پیوسته و احتمالا در عراق به هلاکت رسیده اند، خبر داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است


ایران نایب قهرمان تکواندوی آسیا شد


نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد


حکمرانی محلی، بستر مشاهده مستقیم اثر مشارکت مردم است