مراکش روابط دیپلماتیکش را با ایران قطع کرد

سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
20:07
مراکش روابط دیپلماتیکش را با ایران قطع کرد دولت مراکش با متهم کردن ایران به حمایت از گروه «جبهه پولیساریو»، اعلام کرد روابط دیپلماتیک خود را با تهران قطع کرده است.

العالم - آفریقا

دولت مراکش روز سه‌شنبه اعلام کرد تصمیم به قطع روابط دیپلماتیک با ایران گرفته است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مراکش ایران را به حمایت از گروه نظامی-سیاسی «جبهه پولیساریو» متهم کرده است. این گروه برای تسلط بر منطقه مورد مناقشه «صحرای غربی» با دولت مراکش درگیر است.

بنا بر اعلام وزارت خارجه مراکش، سفارت این کشور در تهران تعطیل و از سفیر ایران در مراکش خواسته خواهد شد این کشور را ترک کند.

گفتنی است، حزب الله لبنان در بیانیه ای ادعاها و اتهامات وزیر امور خارجه مراکش را مبنی بر حمایت این جنبش از جبهه پولیساریا و آموزش عناصر آن به طور کلی تکذیب کرد و افزود تاسف بار است که مراکش به علت فشارهای آمریکا ، اسرائیل و عربستان به چنین اتهاماتی متوسل می شود.

حزب الله لبنان در این بیانیه افزود بهتر است وزارت امور خارجه مراکش در جستجوی بهانه ای محکم تر و متقاعد کننده تر برای قطع روابط با ایران باشد، ایرانی که به جای درست کردن چنین بهانه های واهی و پوشالی ، در کنار فلسطینیان ایستاده است و از آرمان فلسطین حمایت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

زخمی شدن ۲ کارمند روس‌اتم در حمله اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور


اعتراف ترامپ به فرار از ترس ایران؛ خبرنگاران قربانی فریب امنیتی واشنگتن


امیر سرتیپ شیخ: ایران قدرت برهم‌زدن معادلات را دارد


پاکستان: سفر نقوی به تهران تداوم رایزنی‌های با ایران برای صلح منطقه‌ای است


عربستان با خودداری از اجرای آتش بس فقر را بر یمنی ها تحمیل کرده است


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری فلسطین+ فیلم


سه هزار کودک بستری در ماه؛ روایت تلخ سوءتغذیه در غزه


محبوبیت ترامپ به پایین ترین سطح رسید


گفت وگوی ایران و ترکیه درباره امنیت مرزهای مشترک