یکی از اعضای داعش: ابوبکر بغدادی زنده است

چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397
19:22
یکی از اعضای داعش: ابوبکر بغدادی زنده است دادگاه عالی عراق بعد از بازجویی از یکی از افراد نزدیک به سرکرده گروه تروریستی داعش، اعلام کرد که فرد مذکور اعتراف کرده که با البغدادی مرتباً دیدار داشته است.

العالم _ عراق

یکی از سرکرده‌های گروه تروریستی داعش که در دام نیروهای امنیتی عراق افتاده است، اعتراف کرد که ابوبکر البغدادی، سرکرده این گروه تروریستی در قید حیات است.

سخنگوی دادگاه عالی عراق امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که دادگاه مرکزی تحقیقات اعترافات فردی را که متهم به ارتباط با داعش است، جمع آوری کرده و این فرد طی بازجویی از او، اعتراف کرده است که به طور مداوم دیدارهایی با ابوبکر بغدادی داشته است.

به گزارش شبکه سومریه، «عبدالستار بیرق‌دار» در این ارتباط گفت: «فرد متهم تأکید کرده است که آخرین دیداری که با بغدادی داشته، ماه ژوئیه سال گذشته بوده است».

این مقام قضایی عراق همچنین افزود، متهم مذکور عضو کمیته عمومی ناظر بر آنچه که «دولت اسلامی» خوانده می‌شد، بوده است.

بیرق‌دار در مورد نحوه به دام انداخت این تروریست گفت که این کار بعد از هماهنگی مشترک بین سرویس اطلاعات عراق و سرویس‌های امنیتی ترکیه و با نظارت دادگاه مرکزی تحقیقات در دادگاه تجدیدنظر فدرال «الرُصافه» صورت گرفته و بعد از آنکه در ترکیه بازداشت شد به مقامات عراقی تحویل داده شده است.

او گفت، فرد بازداشت شده، در بازجویی‌های به عمل آمده از او گفته است که دارای مدرک دکتری در شریعت اسلامی دارد و مدتی در  زندان «بوکا» شهر «ام‌ قصر» استان بصره زندانی بود.

این تروریست همچنین اعتراف کرده است که چندین مناصب در خلافت خودخوانده داعش داشته است از جمله اینکه امیر شرعی و عضو دفتر مشورتی «دولت اسلامی» بوده است.

زندان بوکا یا کمپ بوکا در سال ۲۰۰۳ در نزدیکی بندر ام‌القصر توسط ایالات متحده آمریکا برای نگه داشتن زندانیان عراقی ساخته شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد


نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان