غزه آماده جمعه "کارگران فلسطین" می شود

جمعه 14 ارديبهشت 1397
11:34
غزه آماده جمعه اهالی غزه امروز جمعه برای ششمین هفته پیاپی خود را برای شرکت در تظاهرات بازگشت با عنوان "جمعه کارگران فلسطین" می کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری "معا" کمیته عالی هماهنگی تظاهرات بازگشت خواستار مشارکت گسترده تر مردم در برنامه های امروز جمعه کارگران فلسطینی شد.

این کمیته خاطرنشان کرد که انتخاب این عنوان دربردارنده پیامی با مضمون تقدیر و تشکر از این قشر از جامعه فلسطین است که نقش مهمی در روند سازندگی، قیام و مبارزات ملی دارند.

این کمیته تصریح کرد که برنامه های امروز ساعت 3 و 30 دقیقه بعد از ظهر آغاز می شود و با سخنرانی شخصیت های سیاسی و اعضای سندیکاهای کارگری و برنامه های فنی همراه خواهد بود و تا ساعت 7 عصر ادامه دارد و در نهایت با برگزاری کنفرانس مطبوعاتی شورای عالی ملی همراه خواهد بود.

انتظار می رود اهالی غزه از نخستین ساعت های صبح خود را به مناطق مرزی برسانند اما برنامه رسمی بعد از ظهر آغاز می شود.

گفتنی است بر اساس آمار وزارت بهداشت، در تظاهرت غزه از ابتدا تا کنون 45 شهروند به شهادت رسیده و 6793 نفر مجروح شده اند.

208

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است


تأکید قالیباف و نبیه بری بر مسئولیت آمریکا برای ملزم کردن اسرائیل به توقف جنگ


عارف: تنگه هرمز ملک مطلق ایران است