ششمین "تظاهرات بازگشت" در غزه و هشدار عفو بین الملل + فیلم

جمعه 14 ارديبهشت 1397
14:28
گروه های فلسطینی مردم را به مشارکت در ششمین تظاهرات بازگشت که با عنوان جمعه کارگران فلسطینی در غزه برگزار می شود فراخواندند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار العالم در فلسطین کمیته عالی پیگیری مردمی عربی در اراضی اشغال شده فلسطین در سال 48 نیز خواستار برگزاری تظاهرات به طور همزمان شدند. این در حالی است که سازمان عفو بین الملل از همه کشورها خواست فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را تحریم کنند.

ششمین هفته از سری تظاهرات بازگشت در غزه بدون ترس از تروریسم رژیم صهیونیستی برگزار می شود و گلوله های این رژیم فقط باعث استوارتر شدن عزم مردم برای ادامه مبارزات خود می شود.

گروه های فلسطینی هم خواستار مشارکت گسترده مردم در ششمین تظاهرات بازگشت در نوار غزه با عنوان جمعه کارگران فلسطینی شدند.

یک شهروند فلسطینی به خبرنگار العالم گفت که غزه بیش از 10 سال است که در محاصره کامل قرار گرفته است و این تظاهرات تلاشی است در جهت مبارزه با این محاصره.

سلسله تظاهرات بازگشت و شکستن محاصره در 30 مارس گذشته آغاز شده است و تا کنون 50 فلسطینی در این تظاهرات به شهادت رسیده و بیش از 6 هزار نفر مجروح شده اند؛ ده ها نفر نیز دستگیر شده اند.

قرار است این تظاهرات تا پانزدهم ماه جاری که هفتادمین سالگرد شکست فلسطین است ادامه یابد.

208

0% ...

آخرین اخبار

العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟