بنادر ایران درحاشیه دریای خزر با یک پنجم ظرفیت کار می کنند

چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397
22:26
بنادر ایران درحاشیه دریای خزر با یک پنجم ظرفیت کار می کنند معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: حدود 30 میلیون تن ظرفیت در بنادر حاشیه دریای خزر ایران ایجاد شده، اما عملکرد فعلی این بنادر شش میلیون تن در سال است ، به این ترتیب در حال حاضر از یک پنجم ظرفیت این بنادر استفاده می شود.

العالم - ایران / اقتصادی

«محمد راستاد» که در راس یک هیات برای شرکت در اجلاس بین المللی بنادر تجاری و لنگرگاه ها ، به باکو سفر کرده است ، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، افزود: در سال های اخیر طرح های توسعه قابل توجهی برای بنادر کشورمان در دریای خزر داشتیم، از جمله بندر انزلی تا 11 میلیون تن ظرفیت سالانه و بندر امیر آباد تا 7.5 میلیون تن ظرفیت سالانه توسعه یافته است .

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی ، اضافه کرد: سازمان بنادر، با دنبال کردن سیاست های که منطبق با روند حرکت بنادر مدرن امروزی است ، در جهت افزایش رقابت پذیری بنادر ایران است تا بتواند سهم بیشتری از حمل و نقل دریایی را برای کشورمان جذب کند. 

راستاد گفت: در حال حاضر سایر کشورهای حاشیه خزر نیز در حال ایجاد زیر ساخت ها و توسعه ظرفیت های بنادر خود هستند و نکته مهم این است که کشورهای ساحلی دریای خزر به اتفاق بتوانند فضای را فراهم کنند که حمل و نقل و تجارت دریایی بین این کشورها روند افزایشی پیدا کند .

وی افزود: از طرف جمهوری اسلامی ایران ان چیزی که می تواند بنادر ما را فعالتر کند این است که صرفا به کالاهای وارداتی متکی نشویم بلکه بنادر خودمان را بیشتر به صادرات کالاهای تولیدی اختصاص بدهیم ،به خصوص که در سال حمایت از کالاهای ایرانی ، این مساله می تواند با انگیزه بیشتری دنبال شود .

راستاد تصریح کرد : بنادر ایران در حا شیه دریای خزر، می توانند بعنوان حلقه های اتصادل دهنده ترانزیت کشورهای ساحلی اقیانوس هند به کشورهای آسیای میانه، نقش ایفا کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ، هدف از شرکت در اجلاس بین المللی بنادر تجاری در باکو را بحث و بررسی مسائل روز و نوآوری ها در عرصه فعالیت بنادر تجاری جهان است .

راستاد گفت: موضوعاتی که در این اجلاس مورد بحث قرار می گیرد ، چالش هایی است که در توسعه بنادر مدرن امروزی وجود دارد و اینکه به چه طریق این چالش ها باید مدیریت شوند .

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ، با اشاره به بهره برداری از مرحله اول توسعه بندر چابهار در سال گذشته ، افزود: مزیت مهم ایران در بندر چابهار و سواحل مکران است و کشور ما می تواند از این طریق به مسیر اصلی تجارت بین المللی متصل شود.

اجلاس بین المللی بنادر تجاری و لنگرگاه امروز با حضور نمایندگان و مسئولان بنادر تجاری 65 کشور جهان در باکو آغاز شد و به مدت سه روز ادامه خواهد یافت .

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است


آماده‌باش ۱۴ ایستگاه راهنمای زائر و گمشدگان در قم برای مراسم تشییع رهبر شهید


هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع مواجه می‌شود/ تمام شناورها موظفند از مسیری که ایران تعیین کرده اقدام کنند


سناتور ارشد روس: اسرائیل تنها بازنده آشکار جنگ علیه ایران است


بقائی: مقامات 100 کشور برای منظور شرکت در آیین وداع با رهبر شهید، میهمان ایران هستند


تیم پنج نفره گروهک منحله دمکرات متلاشی شد


مقام ارشد مجلس چین در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


هراس ساکنان شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری از پهپادهای مهاجم


قدرت آتش تهران، اعتماد کشورهای منطقه به چتر امنیتی آمریکا را متزلزل کرد


دعوت دستگاه‌ها و احزاب برای حضور پرشکوه مردم در مراسم تشییع «آقای شهید»


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید