جان شیخ الزکزاکی در یک دادگاه نمایشی به خطر افتاد

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397
17:57
جان شیخ الزکزاکی در یک دادگاه نمایشی به خطر افتاد نیروهای نظامی نیجریه به اتهام واهی قتل، رهبر جنبش اسلامی این کشور را به دادگاه ایالتی "کادونا" انتقال دادند.

العالم _ آفریقا

یک عضو جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرد: نیروهای نظامی نیجریه امروز صبح شیخ "ابراهیم زکزاکی" رهبر جنبش اسلامی نیجریه را به دادگاه ایالتی "کادونا" انتقال دادند.

وی تصریح کرد: دولت نیجریه با همکاری نظامیان این کشور شیخ زکزاکی را به اتهام واهی قتل به دادگاه ایالتی کادونا منتقل کرده و قصد در محاکمه ایشان دارند.

این عضو جنبش اسلامی نیجریه اضافه کرد: شیخ زکزاکی در تماس تلفنی چند روز پیش با "محمد زکزاکی" یکی از فرزندان خود خاطرنشان کرده بود که اخیر یک نماینده از دادگاه ایالتی کادونا احضاریه‌ای مبنی بر متهم بودن ایشان در قتل به محل بازداشت رهبر جنبش اسلامی نیجریه آورده است که این احضاریه توسط شیخ زکزاکی رد شده است.

وی اظهار داشت: شیخ زکزاکی در این تماس تلفنی تاکید کرده بود که دولت قصد دارد با فشار عربستان ایشان را به شهادت برساند.

شب گذشته نیز تدابیر شدید امنیتی در محل بازداشت غیرقانونی شیخ زکزاکی به اجرا درآمد.

این دادگاه نمایشی در شرایطی برپا می شود که به رغم رای دیوان عالی نیجریه برای آزادی شیخ زکزاکی از بازداشت غیرقانونی، وی ماه‌ها بدون هیچ گونه محاکمه‌ای در بازداشت بود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد