فرصتی برای تقویت روابط مصر و "اسرائیل"

سه شنبه 17 مرداد 1391
12:52
فرصتی برای تقویت روابط مصر و يک روزنامه صهيونيستي با اشاره به حادثه کشته شدن 16 سرباز مصري، مدعي شد که اکنون زمان آن فرا رسيده که "مرسي" غرب را بر ايران ترجيح دهد و روابط خود را با "اسرائيل" تقويت کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه "جروزالم پست" امروز در سرمقاله خود تحت عنوان "چالش مصر" مدعی شد، با توجه به حادثه اخیر، "اکنون وقت آن رسیده است که مرسی غرب را بر ایران ترجیح دهد، و با تقویت روابط خود با اسرائیل، با دشمن مشترک، بجنگد".

این درحالی است که ناظران مصری و فلسطینی تأکید دارند، با توجه به همزمان بودن این حمله با افزایش روابط مصر و فلسطین و گشوده شدن گذرگاه مرزی رفح، و کاسته شدن از محاصره مردم مظلوم غزه، بدون شک رژیم صهیونیستی و دشمنان ملت فلسطین در این حادثه نقش دارند، و قتل مرزبانان مصری به هدف تشدید محاصره غزه و ممانعت از آشتی ملی فلسطین است.

جروزالم پست ادامه داد: منطقه گردشگری سینا پس از سقوط مبارک دیگر امن نیست، و بحران در این منطقه برای دو طرف نگران کننده شده است.

این روزنامه صهیونیستی مدعی شد که مصر بدون کمک آمریکایی ها و اشغالگران توانایی کنترل سینا را ندارد؛ و اکنون محمد مرسی رییس جمهوری مصر در برابر آزمونی قرار گرفته تا غرب را بر ایران ترجیح دهد.

جروزالم پست ابراز امیدواری کرد، مرسی بتواند مرزهای امنی را برای رژیم اشغالگر ایجاد کند.

مردم مصر صهیونیستها را عامل قتل سربازان می دانند

مردم پایتخت مصر دیشب با تظاهرات مقابل محل اقامت سفیر رژیم اشغالگر در منطقه "المعادی"، تأکید کردند که رژیم صهیونیستی قاتل افسران و سربازان مصری در شهر رفح است.

مصری ها در شعارهای خود بر ضرورت اخراج "یعقوب امیتای" سفیر رژیم صهیونیستی از قاهره تأکید کردند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت