مقتدی الصدر و عمار حکیم برای تشکیل ائتلاف دیدار کردند

پنج‌شنبه 27 ارديبهشت 1397
23:07
مقتدی الصدر و عمار حکیم برای تشکیل ائتلاف دیدار کردند رئیس ائتلاف «سائرون» عراق با محوریت ایجاد ائتلاف بزرگ در پارلمان این کشور با رئیس جریان حکمت ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم _ عراق

رئیس جریان الصدر عراق با رهبر جریان حکمت ملی این کشور با محوریت ایجاد ائتلافی بزرگتر دیدار کرد.

به گزارش شبکه سومریه، «مقتدی الصدر» شامگاه پنجشنبه با «عمار حکیم»، رئیس ائتلاف ملی شیعیان عراق و رئیس جریان حکمت ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

این شبکه عراقی به نقل از منبعی که خواست نامش فاش نشود، نوشت که 2 طرف عصر پنجشنبه در شهر نجف اشرف با هدف اتخاذ گام‌های اولیه جهت تشکیل «بزرگترین ائتلاف» در پارلمان دیدار کرده‌اند.

ائتلاف انتخاباتی «سائرون» به رهبری مقتدی الصدر براساس نتایجی که کمیساریای عالی انتخابات عراق منتشر کرده، با کسب 54 کرسی بیشترین آراء را به خود اختصاص داده است.

مقتدی الصدر امروز پنجشنبه نیز در تماس تلفنی‌ای که با «ایاد علاوی»، معاون رئیس جمهوری عراق داشت در مورد آخرین تحولات انتخاباتی این کشور گفت‌وگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا