قاچاق سلاح شیمیایی قذافی به سوریه

چهارشنبه 18 مرداد 1391
12:23
قاچاق سلاح شیمیایی قذافی به سوریه خبرنگار العالم به نقل از منابع سوري از دستيابي عناصر مسلح و تروريست به سلاح شيميايي رژيم قذافي خبر داد.

بر اساس این گزارش، پس از سرقت انبارهای سلاح شیمیایی و موشکهای رژیم قذافی، برخی منابع از انتقال و قاچاق سلاح شیمیایی به سوریه خبر داده اند.

این منابع تأکید کرده اند با توجه به جنگ تبلیغاتی و رسانه ای علیه نظام سوریه و مطرح کردن ادعای استفاده از سلاح شیمیایی، در سایه شکست های پی در پی مخالفان مسلح که از سوی غرب و هم پیمانان منطقه ای آنها حمایت می شوند، امکان دارد برای متهم کردن ارتش و نظام سوریه، تروریستها علیه مردم سلاح شیمیایی به کار بگیرند؛ به خصوص اینکه جنایات گذشته تروریستها بیانگر آن است که آنها از انجام هرگونه قتل و کشتار مردم بی گناه، برای توجیه دخالت نظامی خارجی در سوریه فروگذار نیستند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است