اتیوپی از حل اختلافات با مصر و سودان درباره سد النهضه خبر داد

شنبه 29 ارديبهشت 1397
19:15
اتیوپی از حل اختلافات با مصر و سودان درباره سد النهضه خبر داد اتیوپی امروز پس از نشست وزرای خارجه و آب و روسای دستگاه‌های اطلاعاتی سه کشور مصر، سودان و اتیوپی، حل اختلافات این کشورها درباره سد النهضه را اعلام کرد.

العالم - مصر

امروز شنبه پس از پایان نشست وزرای خارجه، وزرای آب و روسای دستگاه‌های اطلاعاتی سودان، اتیوپی و مصر، یک وزیر اتیوپی اعلام کرد که ساخت سد النهضه بدون توقف و به صورت ۲۴ ساعته ادامه خواهد یافت.

«سلشی بقل» وزیر آب و آبیاری اتیوپی گفت که سه کشور مذکور موفق شدند مشکلات خود را بدون مداخله طرف بیگانه حل کنند و این یک موفقیت بزرگ است.

وی افزود که ساخت سد النهضه بدون وقفه و به صورت ۲۴ ساعته ادامه خواهد داشت و در کنار آن موسسات کارشناسی و مشورتی نیز به مطالعات خود ادامه می‌دهند.

این وزیر اتیوپی اظهار داشت که کشورش پیشنهاد کرد پنج کارشناس از سه کشور به کمیته کارشناسی اضافه شود و این کمیته به مطالعات و ارزیابی امور مربوط به راه‌اندازی سد النهضه ادامه خواهد داد.

طبق گزارش خبرگزاری اتیوپی، بقل همچنین اظهار داشت که تیم علمی و تحقیقات ملی مستقل قرار است ظرف سه ماه آینده گزارشات خود را به منظور بررسی از سوی وزرای آب سه کشور ارائه نماید.

به گفته وی همچنین توافق شد که سه کشور طی روزهای ۳ و ۴ ماه جولای آینده نشستی را در قاهره برگزار نمایند.

سد النهضه سدی است که اتیوپی در حال ساختن آن بر روی رود نیل آبی در نزدیکی مرزهای این کشور با سودان است.این سد در صورت تکمیل شدن، بزرگترین سد برق آبی قاره افریقا خواهد بود .

ساخت این سد که احتمال خشکسالی و تاثیر آن بر کشاورزی و آب شرب مصر را به دنبال دارد، موجب نگرانی قاهره شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


مقتدایی: گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند