حزب الله پاکسازی جنوب دمشق را به سوریه تبریک گفت

چهارشنبه 2 خرداد 1397
14:20
حزب الله پاکسازی جنوب دمشق را به سوریه تبریک گفت حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای پاکسازی کامل جنوب دمشق را به دولت و ملت سوریه تبریک گفت.

العالم _ سوریه

حزب الله پاکسازی کامل «الحجر الاسود» و اردوگاه یرموک در جنوب دمشق  را به دولت و ملت سوریه تبریک گفت. 

بر اساس گزارش شبکه «المنار»، در بیانیه حزب‌الله، شجاعت نظامیان سوری و متحدان آنها که موفق به ثبت پیروزی جدید شدند، ستوده شده است. 

حزب‌الله افزود، پاکسازی جنوب دمشق پیروزی جدید محور مقاومت در راستای آزادسازی کامل خاک سوریه است. 

ارتش سوریه شامگاه دوشنبه (31 خرداد) اعلام کرد که محلات حومه جنوبی دمشق از وجود تروریست‌های داعش پاکسازی شد و امنیت به کل دمشق و مناطق پیرامون آن بازگشت.

 فرماندهی کل ارتش سوریه و نیروهای مسلح این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از سلسله عملیات نظامی، نیروهای سوری و متحدان آن منطقه حجر الاسود و اطراف آن در حومه جنوبی دمشق را  به طور کامل پاکسازی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم