ترکیه "ته چاه" گرفتار می شود

شنبه 21 مرداد 1391
08:03
 ترکیه درحاليکه از آغاز توطئه عليه سوريه، ترکيه يکي از حاميان مهم منطقه اي عناصر مسلح و تروريست به شمار مي آمده؛ اکنون اوضاع سوريه و آينده اين کشور به يکي از بزرگترين کابوسهاي مسئولان ترک تبديل شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه "فایننشال تایمز" در سرمقاله خود نوشت: اوضاع سوریه اکنون برای ترکیه بیش از یک کابوس به شمار می آید.

این روزنامه با اشاره به وجود کردهای سوریه در مناطق مرزی ترکیه افزود:  ترکیه اکنون با این احتمال مواجه است که یک دولت قومیتی از کردهای سوریه و عراق تشکیل شود؛ و این امر به معنای تقویت عزم 13 میلیون شهروند کرد ترکیه برای جدایی از خاک این کشور خواهد بود.

فایننشال تایمز خاطرنشان کرد: این امر تهدیدی برای هویت ترکیه به شمار می آید.

این روزنامه با اشاره به تلاش ترکیه برای فرماندهی جریان سنی مذهب در منطقه بر ضد ایران، نوشت: به جای این اقدامات، آنکارا باید برای کاهش درگیری های طایفه ای و قومیتی در منطقه تلاش کند؛ به همین دلیل افزایش اختلاف با ایران به نفع ترکیه نیست.

فایننشال تایمز تأکید کرد: با توجه به نارضایتی شهروندان علوی ترکیه به دلیل حمایت دولت از عناصر مسلح در سوریه، "رجب طیب اردوغان" باید از برانگیختن اختلافات طایفه ای و مذهبی دست بکشد، و عناصر مسلح در سوریه را تحت فشار قرار دهد تا از حملات انتقام جویانه و طایفه ای دست بردارند.



0% ...

آخرین اخبار

امیر سرتیپ شیخ: ایران قدرت برهم‌زدن معادلات را دارد


پاکستان: سفر نقوی به تهران تداوم رایزنی‌های با ایران برای صلح منطقه‌ای است


عربستان با خودداری از اجرای آتش بس فقر را بر یمنی ها تحمیل کرده است


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری فلسطین+ فیلم


سه هزار کودک بستری در ماه؛ روایت تلخ سوءتغذیه در غزه


محبوبیت ترامپ به پایین ترین سطح رسید


گفت وگوی ایران و ترکیه درباره امنیت مرزهای مشترک


افول چتر امنیتی آمریکا؛ توافق سه جانبه و آرایش جدید امنیتی در منطقه


کشورهای عربی اقدام کلمبیا در به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر جولان سوریه را محکوم کردند


هشدار شاه اردن درباره خطر اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه