رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ:

ترامپ قهرمان خرابکاری است

شنبه 5 خرداد 1397
21:51
ترامپ قهرمان خرابکاری است رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ با توجه به سیاست های ترامپ در قبال کره شمالی و لغو برجام از طرف وی، او را قهرمان نابودی و ایجاد اختلال دانست.

العالم - آلمان

«وولفگانگ ایشینگر»، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در مصاحبه ای با نشریه «بیلد» آلمان  به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به دلیل رد دیدار با رهبر کره شمالی شدیدا انتقاد وارد کرده و همچنین گفت: ترامپ از جمله به دلیل لغو توافق هسته ای با ایران به عنوان قهرمان ایجاد اختلال و نابودی عمل می کند. این مشخصه که ترامپ با غیر قابل پیش بینی بودن موفقیت بیشتری به دست می آورد تا مذاکرات جدی و توافقات سیاسی هم تا به حال وی را مجازات کرده است؛ به گونه ای که دیده می شود ترامپ در حال حاضر با دست های خالی در عرصه سیاست خارجی ایستاده است.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که لغو مذاکرات آمریکا با کره شمالی حداقل بازگشت به واقع گرایی دیپلماتیک را امکان پذیر سازد.

به گفته "ایشینگر" این تصور که ما می توانیم تنها با یک دیدار کره شمالی را به سمت وظایفش در قبال برنامه های تسلیحاتی و هسته ای حرکت دهیم از ابتدا توهم بود.

دونالد ترامپ در یک نامه به رهبر کره شمالی دیدار تاریخی برنامه ریزی شده با وی را لغو کرد. 

ایشینگر نامه ترامپ به رهبر کره شمالی را عجیب ارزیابی کرده و تاکید کرد که این نامه قطعا در آینده به عنوان نمونه بدی در آکادمی های دیپلماتیک در سراسر جهان مورد توجه قرار خواهد گرفت. کاخ سفید این نامه را منتشر کرده است

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت