ظریف دهلی نو را ترک کرد

دوشنبه 7 خرداد 1397
23:21
ظریف دهلی نو را ترک کرد
محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در پایان سفر یکروزه خود به پایتخت هند این شهر را به مقصد تهران ترک کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

ظریف که بامداد دوشنبه در راس یک هیات تجاری و اقتصادی وارد دهلی نو شد با وزیر امور خارجه هند سوشما سواراج دیدار کرد که مهمترین نکته آن اعلام عدم همراهی هند با تحریم های آمریکا علیه ایران است.

وی پس از دیدار با سواراج، به خبرنگار ایرنا گفت که دو کشور کمیته هایی تشکیل خواهند داد تا در زمینه های مختلف برای رفع موانع احتمالی بر سر مراودات تجاری و بازرگانی از جمله امور بانکی همکاری کنند.

دیدار ظریف از هند، اولین سفر به یک کشور غیربرجامی پس از خروج آمریکا از این توافق هسته ای در تاریخ 18 اردیبهشت بود.

وی قبل از آن در تلاش برای ایجاد اجماع جهانی علیه اقدام غیرقانونی آمریکا در خروج از برجام به چین و روسیه و همچنین بروکسل به عنوان مقر اتحادیه اروپا سفر کرده بود.

وزیر امورخارجه کشورمان در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد که سفرهای برجامی به کشورهای دیگر همچنان ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است