بزرگترین واکنش خمپاره‌ای مقاومت از جنگ 2014/حمله جنگنده‌های صهیونیستی به غزه

سه شنبه 8 خرداد 1397
09:18
بزرگترین واکنش خمپاره‌ای مقاومت از جنگ 2014/حمله جنگنده‌های صهیونیستی به غزه مقاومت فلسطین در پاسخ به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به برخی مواضع در نوار غزه، 27 خمپاره به سمت اراضی اشغالی شلیک کرد و پس از آن جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، به چندین موضع مقاومت در نوار غزه حمله کردند.

العالم _ فلسطین اشغالی

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی صبح امروز (سه شنبه) به چندین نقطه در نوار غزه حمله کردند. 

بر اساس گزارش خبرگزاری «معا»، این جنگنده‌ها  بیش از 10 موشک به سمت مواضع مقاومت در «حی الزیتون و الشجاعیه» در نوار غزه شلیک کردند و صدای انفجارهای بزرگ، غزه را لرزاند.

رژیم صهیونیستی اعلام کرده 25 خمپاره  به سمت شهرک‌های مجاور با نوار غزه شلیک شده و بهانه تل‌آویو برای حمله به نوار غزه همین موضوع بوده است.

واحد توپخانه صهیونیست‌ها نیز چندین گلوله به سمت نوار غزه شلیک کرد. 

رژیم صهیونیستی در شهرک‌های مجاور نوار غزه حالت آماده‌باش اعلام کرد و مدعی شد جهاد اسلامی در پشت پرده شلیک خمپاره‌ها به سمت این شهرک‌ها بوده است؛ آژیرهای هشدار نیز در شهرک‌های مذکور به صدا در آمد.

دو روز پیش، یگان توپخانه رژیم صهیونیستی چندین گلوله به سمت دو نقطه دیدبانی متعلق به جهاد اسلامی در شمال شرق رفح شلیک کرد و 2 نفر از اعضای نظامی این جنبش فلسطینی را به شهادت رساند.

دیروز نیز رژیم صهیونیستی یکی از برج‌های دیدبانی گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس را هدف قرار داد و یکی از اعضای این گردان‌ها را به شهادت رساند.

رژیم صهیونیستی مدعی شده با برخی از خمپاره‌های شلیک شده با گنبد آهنین مقابله کرده اما صدای انفجارهایی در شهرک‌های مجاور غزه شنیده شده است.

«الون بن دافید» تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این حمله خمپاره‌ای مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی از زمان جنگ 51 روزه در سال 2014 تا کنون، در نوع خود بزرگترین بوده است؛ وی افزود گنبد آهنین 13 موشک برای هدف‌گیری خمپاره‌ها شلیک کرده اما با این حال برخی از خمپاره‌ها به شهرک‌های مذکور برخورد کرده و خسارات مالی بسیاری به جا گذاشته است.

رژیم صهیونیستی در سال 2014 به بهانه‌های واهی 51 روز به مردم بی‌پناه غزه حمله بی‌ امان کرد؛ در این جنگ بیش از 2200 نفر شهید و نزدیک به ۱۱ هزار نفر مجروح شدند.

تل‌آویو از شلیک دو خمپاره دیگر به سمت اراضی اشغالی خبر داد و اعلام کرد تعداد خمپاره‌های شلیک شده به 27 عدد رسیده است. 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار برگزاری نشست امنیتی ویژه پس از تحولات امروز غزه شد. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده به سختی به حمله خمپاره‌ای امروز مقاومت پاسخ خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو