اعتصاب سراسری، یونان را به تعطیلی کشاند

چهارشنبه 9 خرداد 1397
11:40
اعتصاب سراسری، یونان را به تعطیلی کشاند مردم یونان از صبح امروز(چهارشنبه) و در اعتراض به کاهش حقوق بازنشستگان، افزایش قیمت ها و مالیات ها، افزایش سن بازنشستگی و ناکارایی دولت در مبارزه با پدیده بیکاری، برای مدت 24 ساعت دست به اعتصاب سراسری زدند.

العالم ـ اروپا

اعتصاب سراسری در یونان به ابتکار اتحادیه کارگری یونان، اتحادیه کارمندان، اتحادیه کارگران مبارز و اتحادیه اساتید و معلمان که چهار اتحادیه بزرگ این کشور محسوب می شوند، برگزار شده است.
در پی این اعتصاب گسترده، اتحادیه کنترل پرواز های فرودگاه ها، خطوط ریلی و اتوبوسرانی سراسر یونان، خطوط حمل و نقل زمینی و دریایی، بنادر، بانک ها، مدارس و دانشگاه، بیمارستان ها، رسانه های خبری گفتاری و نوشتاری سراسر این کشور ، گمرکات و همه ادارات دولتی و خصوصی دیگر تعطیل شده است.
اتحادیه پزشکان یونان شب گذشته با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: همه پزشکان روز چهارشنبه در اعتصاب بسر می برند و بدین ترتیب بیمارستان ها فقط موارد بسیار اورژانس را می پذیرند.
به گزارش ایرنا، در اعتصاب امروز، کار کنان کنترل پرواز های کلیه فرودگاه های یونان فقط به مدت 4 ساعت دست از کار خواهند کشید و تعداد زیادی از پروزارهای داخلی و خارجی که قرار بوده بین ساعت 9 صبح تا 13 انجام شود، لغو شده و تعداد زیادی نیز با تاخیر یا تغییر ساعت پرواز انجام خواهد شد.
اتحادیه های سراسر شرکت کننده در برگزاری این اعتصاب 24 ساعته با انتشار بیانیه مشترکی اعلام کردند: این اعتصاب آغاز یک توفان علیه سیاست های اقتصادی و اجتماعی دولت چپگرای سی ریزا می باشد و چناچه دولت در سیاست های خود در قبال کارکنان تجدید نظر نکند، اعتصاب ها با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت