فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

درگیری با یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان

چهارشنبه 9 خرداد 1397
19:50
درگیری با یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان  فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از گرفتاری یک تیم تروریستی در کمین تکاوران ناجا و هلاکت عامل انتحاری این گروهک تروریستی خبر داد.

العالم - ایران

سردار محمد قنبری در تشریح جزئیات دقیق این خبر، بیان  داشت: تیم های تکاوری پلیس در جوار منطقه عمومی مرز «سراوان» با عوامل گروهک تروریستی ضد انقلاب درگیر و در این عملیات عامل انتحاری این گروهک تروریستی به هلاکت رسید.

این مقام ارشد انتظامی بیان داشت: در صحنه این عملیات مقادیر قابل توجهی سلاح سبک و نیمه سنگین، چند عدد تله انفجاری و جلیقه انتحاری و مقادیر قابل توجهی مهمات نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه خوشبختانه هیچ گونه آسیبی به نیروهای پلیس در این عملیات نرسیده است، تصریح کرد: نیروی انتظامی با اشراف اطلاعاتی و حضور محسوس و نامحسوس در تمام نقاط این استان پهناور با گروه های تروریستی که بخواهند امنیت و آرامش جامعه را به خطر بیاندازند به شدت و قاطعیت برخورد کرده و اجازه هیچ گونه جولانی را به آنان نخواهد داد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است