رایزنی تلفنی لاوروف و پامپئو بر سر اوضاع سوریه و اوکراین

چهارشنبه 9 خرداد 1397
22:26
رایزنی تلفنی لاوروف و پامپئو بر سر اوضاع سوریه و اوکراین وزرای خارجه روسیه و آمریکا در گفتگوی تلفنی خود وضعیت جاری در سوریه و اوکراین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

العالم - روسیه 

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در گفتگویی تلفنی با مایک پامپئو، همتای آمریکایی خود وضعیت سوریه و اوکراین را مورد بحث و بررسی قرار داد.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است که این  تماس تلفنی از سوی طرف آمریکایی انجام شده است.

در این بیانیه عنوان شده است که وزرای خارجه دو کشور در گفتگوی تلفنی خود بر سر لزوم همکاری برای فائق آمدن بر اختلافات موجود - همانگونه که در گفتگوی تلفنی ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ تعیین شده بود - از طریق گفتگوی حرفه‌ای و در راستای عادی‌سازی فضای تعامل روسیه و آمریکا موافقت کردند.

این اولین گفتگوی تلفنی وزرای خارجه دو کشور روسیه و آمریکا از زمان روی کار آمدن پامپئو است.

پیشتر فرستاده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور سوریه از دیدار آتی فرستادگان سه کشور روسیه، آمریکا و اردن در شهر امان برای بررسی وضعیت منطقه کاهش تنش در جنوب سوریه خبر داده بود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد