آمریکا: با ترکیه بر سر «منبج» توافق نکرده‌ایم!

پنج‌شنبه 10 خرداد 1397
02:03
آمریکا: با ترکیه بر سر «منبج» توافق نکرده‌ایم!

واشنگتن، گزارش‌های منتشرشده درباره توافق با ترکیه بر سر خروج از «منبج» سوریه را تکذیب کرد.

العالم - آمریکا

پیشتر رسانه‌های ترکیه گزارش داده بودند دیپلمات‌های این کشور و ایالات متحده روز جمعه در آنکارا دیدار و درباره تلاش‌های مشترک در خصوص سوریه به ویژه در استان منبج رایزنی کرده‌اند.

خبرگزاری رویترز نوشته بود: گروه‌های کاری ترکیه و آمریکا بعد از دیدار در آنکارا در روز جمعه پیش‌نویس طرحی را برای همکاری در خصوص ضمانت امنیت و ثبات در «منبج» واقع در شمال سوریه تهیه کردند.

همچنین گزارش شده «مولود چاوش اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه و همتای آمریکایی او، «مایک پامپئو» قرار است روز ۴ ژوئن برای بررسی این پیشنهادات در واشنگتن دیدار کنند.

شهر منبج از توابع استان حلب در شمال سوریه است که طبق آمار سال ۲۰۰۴، بیش از چهارصد هزار نفر سکنه داشت. این شهر پس از آنکه به اشغال گروههای مسلح سپس گروه تروریستی داعش در آمد، اکنون تحت کنترل نیروهای کرد سوریه است که از حمایت آمریکا برخوردارند.

آنکارا پیشتر درباره برخورد میان نظامیان این کشور و نظامیان آمریکایی در شمال سوریه هشدار داده بود و از آمریکا خواسته بود که به حمایت تسلیحاتی از شبه‌نظامیان کُرد در شمال سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه، پایان بدهد.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است