اشتباه مرگ‌بار «مرد دیوانه» + فیلم

جمعه 11 خرداد 1397
09:48
تیم ملی کلمبیا در جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا با اشتباه مرگبار دروازه بان معروف خود و تیزهوشی مسن ترین بازیکن جام از دور مسابقات کنار رفت.

العالم - گوناگون

بدون شک «رنه هیگوئیتا» عجیب‌ترین و پرحاشیه‌ترین دروازه‌بان تاریخ است. لقب او «مرد دیوانه» است. شاید اطلاعاتی از این دروازه بان دیوانه کلمبیایی که در دهه ۹۰ در اوج بود داشته باشید.

این دروازه بان کلمبیایی در جام جهانی ۱۹۹۰ به دلیل خروج هایش از دروازه و حرکات خطرناکش، در میان تماشاگران به شهرت رسیده بود. او از دروازه اش خارج می شد، مهاجمان را دریبل می کرد و این کار را بارها و بارها تکرار کرد. در بازی مرحله یک هشتم نهایی در مقابل کامرون شگفتی ساز، سقوط او و کلمبیا رقم خورد. بازی بدون گل دو تیم، وارد وقت های اضافی شده بود که هیگوئیتا سعی کرد «روژه میلا» ستاره جام ۹۰ را تقریبا در مرکز زمین دریبل بزند. اما مهاجم ۳۸ ساله کامرونی توپ را ربود و تقلای هیگوئیتا به دنبال میلا فایده نداشت و ستارهشیرهای رام نشدنی دروازه را باز کرد تا گلر کلمبیا نقش برزمین بشود. کامرون این بازی را با دو گل میلا در مقابل تک گل برناردو ردین با نتیجه ۲-۱ برد و به مرحله بعدی راه یافت، کلمبیا حذف شد و مقصر اصلی «رنه هیگوئیتا» بود.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی