روسیه عهده دار ریاست شورای امنیت شد

جمعه 11 خرداد 1397
22:42
روسیه عهده دار ریاست شورای امنیت شد
نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد، ریاست دوره ای شورای امنیت را در ماه ژوئن عهده دار شد و به این ترتیب یک ماه مدیریت لهستان بر این شورا به پایان رسید.

العالم _ اروپا

قرار است تا ساعاتی دیگر واسیلی نبنزیا نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل، برنامه ها و اولویت های خود را در این دوره اعلام کند.

از ابتدای سال 2018 میلادی و با تغییر ترکیب شورای امنیت سازمان ملل متحد، قزاقستان، کویت، پرو و لهستان هر کدام یک ماه ریاست این شورا را بر عهده داشتند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد 15 عضو دارد که روسیه، آمریکا، فرانسه، انگلیس و چین اعضای دائمی آن را تشکیل می دهند و اعضای غیر دائم نیز هر دو سال تغییر می کنند به گونه ای که نیمی از آنها با پایان یافتن هر سال جایگزین اعضای قبلی می شوند.

در حال حاضر سوئد، کویت، قزاقستان، لهستان، پرو، اتیوپی، ساحل عاج، گینه استوایی و بولیوی اعضای غیر دائم این شورا را تشکیل می دهند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی