شورای امنیت قاطعانه قطعنامه آمریکا درباره غزه را رد کرد

شنبه 12 خرداد 1397
01:29
شورای امنیت قاطعانه قطعنامه آمریکا درباره غزه را رد کرد اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد شنبه قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره غزه را رد کردند.

العالم-آمریکا

بعد از اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه کویت در شورای امنیت در حمایت از مردم فلسطین، این شورا با قطعنامه پیشنهادی آمریکا در این باره هم مخالفت کرد. 

اعضای شورای امنیت با یک رأی مثبت (آمریکا)، سه رأی منفی (روسیه، بولیوی و کویت) و ۱۱ رأی ممتنع قطعنامه پیشنهادی آمریکا را رد کردند. 

ساعتی پیش از این آمریکا پیش‌نویس قطعنامه کویت که خواستار مخافظت از مردم فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه بود را وتو کرده بود.  

«نیکی هیلی»، نماینده آمریکا در سازمان ملل قبل از این رأی‌گیری گفت این کشور به جای قطعنامه کویت پیش‌نویس دیگری ارائه کرده که به گفته او مسئولیت را متوجه کسانی می‌کند که مقصران اصلی هستند.

او مدعی شد گروه حماس بایستی مسئولیت اوضاع فعلی در غزه را به عهده بگیرد و از اعضای شورای امنیت خواست به قطعنامه کویت رأی ندهند.

نماینده کویت بعد از وتوی قطعنامه توسط آمریکا گفت: «پیامی که این شورا امروز فرستاد این است که یک قدرت اشغالگر از قوانین بین المللی مستثنی شده است.» 

کویت پیش‌نویس این قطعنامه را دو هفته پیش ارائه داد. نسخه اولیه این قطعنامه خواستار تشکیل یک نهاد بین‌المللی برای محافظت از فلسطینی‌ها در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه بود.

نماینده آمریکا بعد از مخالفت اعضای شورای امنیت در بیانیه‌ای گفت: «رأی امروز نشست می‌دهد اکثریت شورای امنیت مایلند اسرائیل را سرزنش کنند، در حالی که تمایلی به سرزنش حماس بابت خشونت‌ها در غزه ندارند.»

0% ...

آخرین اخبار

ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


اعلامیه‌های اسرائیلی خشم مردم جنوب سوریه را برانگیخت


انهدام کشتی‌های حامل محموله نظامی اوکراین در بندر نیکولایف


هلاکت ۴ عضو از یک تیم تروریستی در کمین مرزبانان در بانه


سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است


هدف قرار گرفتن تأسیسات نفتی حیاتی عربستان سعودی