سرلشکر باقری: اجازه نمی‌دهیم مسایل اجتماعی و اقتصادی به مسایل سیاسی و امنیتی تبدیل شود

يکشنبه 13 خرداد 1397
17:18
سرلشکر باقری: اجازه نمی‌دهیم مسایل اجتماعی و اقتصادی به مسایل سیاسی و امنیتی تبدیل شود رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ارائه پیوست‌های تبلیغاتی، فرهنگی و عملیات روانی برای مدیریت صحنه‌ها و عرصه‌های ماموریتی را ضروری دانست و تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم مسایل اجتماعی و اقتصادی به مسایل سیاسی و امنیتی تبدیل شود.

العالم - ایران / سیاسی

سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جلسه ارزیابی آمادگی‌های نیروی انتظامی، در جمع فرمانده و معاونین این نیرو با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و گرامیداشت بیست و نهمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) و یوم الله 15 خرداد ماه اظهار داشت: نیروی انتظامی با توجه به ماهیت و ویژگی‌های خود دائماً در حال انجام مأموریت است و فرمانده معظم کل قوا و به تبع ایشان ستاد کل نیروهای مسلح همواره در همه عرصه ها پشتیبان پلیس هستند.

وی یکی از موفقیتهای ناجا در عرصه مواجهه با پدیده های مأموریتی را مدیریت و رویارویی با حوادث اخیر کشور دانست و خاطرنشان کرد: جبهه معاندان و منافقان طی 40 سال اخیر همواره درصدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران بوده اند که خوشبختانه هوشمندی و هوشیاری مردم و نیروهای مسلح به ویژه نیروی انتظامی توانسته است نقشه ها و توطئه های آنها را خنثی و با شکست های خفت بار همراه سازد.

باقری دشمنی های نظام سلطه و استکبار به ویژه آمریکا علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران را توقف ناپذیر توصیف و تصریح کرد: این یکی از حقایق نادر و آموزنده روزگار است که سردمداران آمریکا و حاکمان کاخ سفید در زمره ضد ایرانی ترین موجودات تاریخ این کشور قرار دارند، به نحوی که هر یک از مقامات آمریکایی در صدد انتقام و ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران هستند و در ابراز خصومت های خود نیز هیچ ابایی ندارند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با برشماری فهرستی از دشمنی های دیرین آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم تقویت ابعاد دفاعی و امنیتی کشور تاکید و یادآور شد: جبهه دشمن برنامه ها و سناریوهای متنوع و پیچیده ای را برای ضربه زدن به انقلاب و نظام اسلامی در سر می پروراند که بایستی هوشمندانه و مقتدرانه تحت تدابیر و منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا با آنها مقابله موفق داشته باشیم.

عضو شورایعالی امنیت ملی اشراف همه جانبه اطلاعاتی بر تحرکات و تلاش های دشمنان داخلی و خارجی را از الزامات فراروی نیروهای مسلح قلمداد و با تاکید بر ضرورت تقویت آمادگی ها برای مقابله با نقشه ها و برنامه های جبهه دشمن گفت: با طراحی، تنظیم و بکارگیری پیوست‌های تبلیغاتی، فرهنگی و عملیات روانی باید صحنه ها و عرصه های مأموریتی را بخوبی مدیریت کرد.

باقری پلیس را یک سازمان حرفه ای و مقتدر برای تامین امنیت زندگی و فضای کسب و کار مردم توصیف کرد و افزود: پلیس در عرصه خدمت رسانی به مردم و رسیدگی به مسایل و مشکلات آنان بایستی به گونه ای عمل کند که سایر دستگاهها آن را الگوی خود در تعامل با مردم قرار دهند، در واقع پلیس باید خود را خط مقدم و پیشتاز خدمت رسانی به مردم در جامعه اسلامی بداند، که بحمد الله چنین نیز هست.

وی ارتقای سطح رضایت مندی مردم از نیروی انتظامی را امری مهم و ضروری خواند و اظهار داشت: پلیس مهربان و در عین حال قاطع و عازم در برخورد با عوامل مخل نظم و امنیت جامعه، همواره مورد تکریم و احترام مردم قرار دارد که به فضل الهی نیروی انتظامی از این نعمت بزرگ برخوردار است.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح هماهنگی، هم افزایی و همکاری ناجا و دیگر سازمانها و نهادهای فعال و مسئول در حوزه امنیت عمومی را امری ضروری و اجتناب ناپذیر قلمداد و تصریح کرد: بسط و توسعه همکاری ها، تقویت و پایدارسازی امنیت را تضمین و ظرفیت ها و توانمندی های نیروهای مسلح برای رفع دغدغه ها و انتظارات مردم در این زمینه را کارسازتر می نماید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حساسیت ها و ظرافت های مأموریت نیروی انتظامی و اهمیت هوشمندی و درایت به ویژه در مدیریت مسائل اجتماعی گفت: نباید اجازه داد مسایل اجتماعی و اقتصادی تحت تاثیر القائات دشمن به مسایل سیاسی و امنیتی تبدیل شود، در این راستا باید تدابیر و بسترهای مناسب تری فراهم آید تا با مشارکت و همراهی مردم و نقش آفرینی و اقدام بموقع دستگاهها و مسوولین مربوطه این گونه مسائل حل و دشمن را در سوار شدن بر مطالبات به حق مردم و سوء استفاده از آن ناکام گذارد.

وی در پایان با قدردانی و تشکر از تلاش های مجاهدانه و شبانه روزی فرماندهان و یکایک کارکنان نیروی انتظامی و اظهار خرسندی از عملکرد آنان و همچنین تاکید بر اهمیت همکاری، همراهی و تعامل ناجا و مردم در تعمیق نظم و امنیت عمومی جامعه و نیز هم افزایی و هماهنگی پلیس با سایر سازمانها و نهادها گفت: انقلاب و نظام اسلامی با الطاف خداوندی و به پشتوانه پای بندی ، دلبستگی ، ایستادگی و همراهی ملت ایران با عبور موفق از گردنه های بزرگ و سخت و فائق آمدن بر دشمنان مختلف، در چهل سالگی خود به حدی از بلوغ و بالندگی رسیده است که مسیر آرمانی و تمدن ساز خود را در سایه هدایت های حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پویاتر، پرشورتر و مصصم تر از گذشته ادامه خواهد داد و از نیروی انتظامی نیز انتظار می رود آمادگی های خود را متناسب با نیازهای به روز مأموریتی ، مهیای برخورد با هر پدیده‌ای که بخواهد آرامش مردم عزیز را به مخاطره بیاندازد، قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره